Yeni Çıkan Sistemi Her Mağazadan Alabilirmiyiz

zionmero

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
6
Hocam bugün atılan hazır sitem videosundaki i5 12400f li sistemi her mağazadan alabiliyormuyuz ben Adana'da oturuyorum bana en yakın mağza Adana/Çukurova mağazası internetten kontrol ettim parçalar var stokda gidip elden alına bilirmi.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam bugün atılan hazır sitem videosundaki i5 12400f li sistemi her mağazadan alabiliyormuyuz ben Adana'da oturuyorum bana en yakın mağza Adana/Çukurova mağazası internetten kontrol ettim parçalar var stokda gidip elden alına bilirmi.

Bende adanada oturuyorum :D Alabiliyor olmalısınız

KS

zionmero

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
6
Bende adanada oturuyorum :D Alabiliyor olmalısınız
Hocam ben aldım daha önce gelmedi bana 15 gün oldu kargoya bile verilmedi vatandan internet üzerinden almak istemiyorum o yüzden mağazadan almayı tercih ediyorum ama iptal ettik para iadesi yapılmadı

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

evet gidip alabilirsiniz tabi bitmeden.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam ben aldım daha önce gelmedi bana 15 gün oldu kargoya bile verilmedi vatandan internet üzerinden almak istemiyorum o yüzden mağazadan almayı tercih ediyorum ama iptal ettik para iadesi yapılmadı
Para iadesi nasıl yapılmadı? Nereden aldınız?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri