yeni ekran kartı sonrası pc kitleniyor

setrius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rx 5500xt 8gb sapphire pulse modelini aldım bir müddet oynadıktan sonra kitleniyor mouse klavye çalışmıyor reset atmak zorunda kalıyorum eski ekran kartını taktığımda sorun olmuyor eski ekran kartı r370 2gb

sistemim
işlemci r5 1500x
ram 16gb 2400mhz
anakart b350 plus
psu 650w 80+ frisby

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski ekran Ekran kartınının driverlerini kaldırıp yeni ekran kartını kurdunuz mu ?

Sürüceleri kaldırmanız gerekli.

KS

setrius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet denedim tekrar format attım orjinal windows kullanıyorum herşeyi güncel tutuyorum anlamsız şekilde donma oluyor

şimdi söyle anlatıyım durumu
elimde 2 adat pc var 
1.pc                                                                              2.pc
işlemci r5 1600                                                              i[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]şlemci r5 1500x[/font]
ram 16gb 2400mhz                                                        [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]r[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]am 16gb 2400mhz[/font]
ekran kartı rx5500xt 8gb                                                [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]ekran kartı rx5500xt 8gb[/font]
anakart a320 ex gaming                                                [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]anakart b350 plus[/font]
m.2 250gb                                                                   ssd 500gb
hdd 1 tb
psu 750w 80+ bronz                                                     psu frisby 650w 80+
bu sistemde hiç bir sıkıntı yok                                        bu sistemde ise dediğim sorun var

iki sistem de psu ları değiştim sorun ondanmı kaynaklanıyor diye yine sorun devam ediyo çözemedim bi türlü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri