- Tepki
- 0
Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir eve Taşındık Ev 0 Neyse Aaprtmanda Evinize Fiber Geldi Başvurun Diye Heryere Etiket Yapıştırılmış Altyapı Sorguladığımda 100mbps Hatta Bazı sitelerde 1gbps Gözüküyordu Evimizin Hemen Yanındada Fiebr Menhol Kapağı Vardı Kapaktan Evimizn Önüne Kadar Siyah Boru Çekilmiş Yerin Altından oradan (Fiebr Kablo Geçirilmesi İçin) İşte Fiber Kutusu Taktırmaya Çalışıyorduk Binadan İmza Fln Topladık Müdürlüğe Verdik Bir Gelişme Yoktu Bu Arada Evimizdeki Başvuru Yapın ETiketlerinin Hepsinin No su Yırttıktı Anlam Veremedik Neyse 1.5 Ay sonra Yaklaşık Altyapı Sorgulama Sonucu Bİnamızda vds,adsl,fiber Gözükmüyordu hiçbiri Daha Sonra Müşteri Hizmetlerini Aradık Nakil Yapın Diye Yaptık Binadakilerde Yaptı bina 12 kişilik 9 u dolmuştu 4 ü nakil yapıp ön başvruu talebi açtı Müşteri Temsilcielrine Nedenini SOruyoduk Altyapınız Yok Diyiorlardı Sinir OLmuştum Dedim Daha 1.5 ay Önce Altyapı Vardı Şİmdimi YYok dedim burda öyle gözüküyor fln dediler btk dan cimerden hergün şikayet ettim onlarda ehp aynısını diyorlardı müdürlüğe gittik tekrart dilekçe verdik planlamalara imza atmak kaldı dediler bize 5aydır uğraşıyoruz hayla gelmedi ne yapabiliriz planlama müdürylemi görüşmemiz lazım arnavutköyde oturuyorum istanbul binayada etiket astım şikayet etswin diye herkes btk dan yanıt gelmiş 4. şikayette 2026 mart ayına kadar tamamlanması bekleniyormuş o kadar bekleyeemm bu sene yks ye girceğim ztn türktelekomun telefon hattıda çekmiyor burada yardım edin mütahit gereklie vrakları verdim diyiyor gerekenide yapmış evden bina içine kadar fiber kablo çektirmiş sadece yanımızdaki fiber menhol kapağından binaya kadar fiber kablo çekil kutu koymak yazan numarayıda aradık buldm sonunda ancak ben elimden geleni yapıyorum ancak ilgilenmiyorlar diyior
menhol kapağı evin hemen önünde şuanda uydu internet kullanıyoruz ping çok fazla artık çok fazla bıktık btk cimer heryere şikayet ettik altyapı gözükmüyor birşey yapamayız diye tekrarıyorlar sticerdaki numarayı arıyoruz uğraşmaya çalışıyoruz diyolar ancak hiç haber yok 4 aydır aynı durumu yaşayan ve çözüme giden varsa anlatabilirmi
menhol kapağı evin hemen önünde şuanda uydu internet kullanıyoruz ping çok fazla artık çok fazla bıktık btk cimer heryere şikayet ettik altyapı gözükmüyor birşey yapamayız diye tekrarıyorlar sticerdaki numarayı arıyoruz uğraşmaya çalışıyoruz diyolar ancak hiç haber yok 4 aydır aynı durumu yaşayan ve çözüme giden varsa anlatabilirmi