Yeni gelen sistem sonrası yapılması gerekenler nelerdir ? (Çözüldü)

MBFC_42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar 18 kasım cuma günü gaminggentr den bu sistemi sipariş ettim dün geldi sorunu sıkıntısı yok sağlam geldi herşeyi

ilk açtığımda karşıma windows kurulumu yaparken ülke şeçimi klayve seçimi felan oluyorya öyle başladı seçtim herşeyi ayarladım windows a ulaştım herhangi bi test programı yüklü değildi bencmark occt tarzı , sonra ben eski sistemimde ki windows 10 kurulu ssd yi marka modeli toshiba tr200 480 gb lık ssdyi kasaya montajladım açtım pcyi ve D diskinde gözüktü baktım windows dosyaları vardı sonra biçimlendirdim şimdi ben format atmak istiyorum nasıl atarım bulduğum iki video var hangisi daha sağlıklı olur?

teknobiyotiğin videosu :

teknopatın videoları :

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Arkadaşlar 18 kasım cuma günü gaminggentr den bu sistemi sipariş ettim dün geldi sorunu sıkıntısı yok sağlam geldi herşeyi

ilk açtığımda karşıma windows kurulumu yaparken ülke şeçimi klayve seçimi felan oluyorya öyle başladı seçtim herşeyi ayarladım windows a ulaştım herhangi bi test programı yüklü değildi bencmark occt tarzı , sonra ben eski sistemimde ki windows 10 kurulu ssd yi marka modeli toshiba tr200 480 gb lık ssdyi kasaya montajladım açtım pcyi ve D diskinde gözüktü baktım windows dosyaları vardı sonra biçimlendirdim şimdi ben format atmak istiyorum nasıl atarım bulduğum iki video var hangisi daha sağlıklı olur?

teknobiyotiğin videosu :

teknopatın videoları :

Recep baltaş hocamı tercih ederdim şahsen:D

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ben de Teknopat'ın anlatımını daha çok benimsiyorum.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
adam çok detaya giriyor ya güzel de basit şey oluyor 25 dakika. :D
Öyle hocam. Teknobiyotik daha ders havasında. Tecnopat ise ses tonu rahatsız etmiyor, biraz heycanlı yardımsever arkadaşın anlatımı gibi. Daha önceden de çok videosuna denk geldiğim için öyledir belki bilmiyorum.

KS

MBFC_42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Sizinle aynı fikirdeyim :) peki arkadaşlar format sonrası neler yapmam gerek sürücüler driverlar dan başka

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Sizinle aynı fikirdeyim :) peki arkadaşlar format sonrası neler yapmam gerek sürücüler driverlar dan başka
Windows güncelleyin sürekli işinizi bölmesin. Sonrasında kullanacağınız program ve oyunları kurup, hesaplarınıza giriş yapmanız yeter. Misal office, steam, epic, discord, chrome ve hesaba girilip senkron edilir gibi. Sonrası günlük kullanıma göre şekillenir zaten. Güle güle ağız tadıyla kullanın. Umarım bir sorunla karşılaşmazsınız, olurda bir şey çıkar ya da aklınıza takılırsa yine foruma bekleriz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri