Yeni Hazır Sistemde Ram Sorunu

garthill3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce konu aaçmıştım sürekli mavi ekran alıyorum diye yeni sistemde bugün tek tek her şeyi denedim ve 1x 16gb ramimde sorun olduğunu buldum onu takınca pc kendinden geçiyor 5 dk sonra donmalar başlıyor mavi ekran atıyor oonu cıkarınca 0 sıkıntı. İtopyaya şuan haftasonu oldugu icin ulaşamıyorum sorunu bulduğum için ulaştığımda sadece rami yollasam yeterli oluyor mu? YYoksa tüm kasayı mı yollamam gerekli şuan hiç bir sıkıntı yok o rami çıkardım

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Ürün yeni ise zaten ürünü garantiye yollaman gerek. Diğer parçaları yollamanı gerektirecek bir durum yok eğer Yüzde yüz sorun ramde ise.

KS

garthill3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ürün yeni ise zaten ürünü garantiye yollaman gerek. Diğer parçaları yollamanı gerektirecek bir durum yok eğer Yüzde yüz sorun ramde ise.
ramde olduğuna eminim saatlerdir sistemde hiç bir sıkıntı yok onu taktığım anda 5dk icinde donmalar çökmeler ve mavi ekran sorunu başlıyor. Soketide denedim sağlam rami diğer sokete taktım hiç bir sıkıntı yok soketlerde

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
ramde olduğuna eminim saatlerdir sistemde hiç bir sıkıntı yok onu taktığım anda 5dk icinde donmalar çökmeler ve mavi ekran sorunu başlıyor. Soketide denedim sağlam rami diğer sokete taktım hiç bir sıkıntı yok soketlerde
Ram'e memtest testi yapıp kanıtlı yollarsanız işiniz daha da kolaylaşır. Sorunun %100 onda olduğunu gösterirsen sadece rami vermen yeterli olur bence. Ama ram 2x16 set, tek kutu ise sağlam rami de alırlar.

KS

garthill3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ram'e memtest testi yapıp kanıtlı yollarsanız işiniz daha da kolaylaşır. Sorunun %100 onda olduğunu gösterirsen sadece rami vermen yeterli olur bence. Ama ram 2x16 set, tek kutu ise sağlam rami de alırlar.
tek kutu sağlam rami neden alıyorlar ki hazır sorunu çözmüşken :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri