Yeni HDD Aldım Sisteme Taktım Fakat Yönet Kısmı Böyle

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
hdd.png
Hdd çöpmü oldu raw yazıyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Yapıyorum fakat raw kalıyor ve windows biçimlendirmeyi tamamlayamadı diyor.

işinize yarayabilir.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba denemediyseniz bu adımları da deneyin, dikkatli olun sorumluluk almıyorum bu işlemlerde;

Başlatın yanında ki arama kutusuna cmd yazın komut istemidir, Yönetici olarak çalıştır deyin, aşağıda ki işlemleri deneyin;

-diskpart
-list disk
-sel disk x (x yerine biçimlendireceğiniz diskin numarası kaçsa onu yazın 0,1,2,3, vs. vs boyutundan anlarsanız, yanlış diski biçimlendirmeyin.)
-clean,
işlemin bitmesini bekleyin,
-exit,
-exit,

Disk yönetimi, sağ tık, disk için yeni bölüm oluşturun.

KS

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

işinize yarayabilir.
Sıfır bir ürünü düzeltmeye çalışmıuıym ilerde sorun çıkarabilir arızalıysa. iade başlattım bakalım hepsiburada ne kadar kolaylık sağlayacak.

Merhaba denemediyseniz bu adımları da deneyin, dikkatli olun sorumluluk almıyorum bu işlemlerde;

Başlatın yanında ki arama kutusuna cmd yazın komut istemidir, Yönetici olarak çalıştır deyin, aşağıda ki işlemleri deneyin;

-diskpart
-list disk
-sel disk x (x yerine biçimlendireceğiniz diskin numarası kaçsa onu yazın 0,1,2,3, vs. vs boyutundan anlarsanız, yanlış diski biçimlendirmeyin.)
-clean,
işlemin bitmesini bekleyin,
-exit,
-exit,

Disk yönetimi, sağ tık, disk için yeni bölüm oluşturun.
Sıfır ürün raw olmuş hiç uğraşmıyım en iyisi.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sıfır bir ürünü düzeltmeye çalışmıuıym ilerde sorun çıkarabilir arızalıysa. iade başlattım bakalım hepsiburada ne kadar kolaylık sağlayacak.

Sıfır ürün raw olmuş hiç uğraşmıyım en iyisi.
Satıcısı hepsiburada ise, 14 gün süreniz dolmadıysa iade edin. Eğer pazaryeri satıcısı ise ürünün ambalajı konusunda ki bilgilendirmelere bakın ya da satıcısı kim, ürüne herhangi bir zarar gelmediyse fiziksel ezikler, çizilmeler, ambalajı yırtık, direk iade oluşturun koşulsuz.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
iade başlattım fakat iade sayfasında 14 içinde orijinal oaketi açılmamış... ibaresi vardı o bir şüphe uyandırdı bende.
Satıcı direk hepsiburada ise sorun olmaması lazım, belli de olmuyor açıkçası, bu durumlarda tek endişe duymadığım yer satıcısı Amazon ürünler. Geçmiş olsun, süreci buradan yazarsanız insanlar bu konularda da araştırma yapıyor ona göre hareket ederler, iyi günler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri