Sağtık biçimlendirin sonrasında yeni birim oluşturun.Ekli dosyayı görüntüle 18019Hdd çöpmü oldu raw yazıyor.
Yapıyorum fakat raw kalıyor ve windows biçimlendirmeyi tamamlayamadı diyor.Sağtık biçimlendirin sonrasında yeni birim oluşturun.
Yapıyorum fakat raw kalıyor ve windows biçimlendirmeyi tamamlayamadı diyor.
Merhaba denemediyseniz bu adımları da deneyin, dikkatli olun sorumluluk almıyorum bu işlemlerde;Ekli dosyayı görüntüle 18019Hdd çöpmü oldu raw yazıyor.
Sıfır bir ürünü düzeltmeye çalışmıuıym ilerde sorun çıkarabilir arızalıysa. iade başlattım bakalım hepsiburada ne kadar kolaylık sağlayacak.RAW Sürücü Düzeltme: RAW Sabit Sürücü veya Harici Sabit Sürücü Nasıl Düzeltilir?
RAW sürücü düzeltmeyi öğrenin ve burada etkili raw sürücü düzeltme çözümleriyle RAW harici sabit sürücüyü onarın. RAW sürücüyü cmd kullanarak biçimlendirmeden NTFS olarak düzeltebilir veya veri kaybetmeden RAW sabit sürücüyü biçimlendirebilirsiniz.tr.easeus.com
işinize yarayabilir.
Sıfır ürün raw olmuş hiç uğraşmıyım en iyisi.Merhaba denemediyseniz bu adımları da deneyin, dikkatli olun sorumluluk almıyorum bu işlemlerde;
Başlatın yanında ki arama kutusuna cmd yazın komut istemidir, Yönetici olarak çalıştır deyin, aşağıda ki işlemleri deneyin;
-diskpart
-list disk
-sel disk x (x yerine biçimlendireceğiniz diskin numarası kaçsa onu yazın 0,1,2,3, vs. vs boyutundan anlarsanız, yanlış diski biçimlendirmeyin.)
-clean,
işlemin bitmesini bekleyin,
-exit,
-exit,
Disk yönetimi, sağ tık, disk için yeni bölüm oluşturun.
Satıcısı hepsiburada ise, 14 gün süreniz dolmadıysa iade edin. Eğer pazaryeri satıcısı ise ürünün ambalajı konusunda ki bilgilendirmelere bakın ya da satıcısı kim, ürüne herhangi bir zarar gelmediyse fiziksel ezikler, çizilmeler, ambalajı yırtık, direk iade oluşturun koşulsuz.Sıfır bir ürünü düzeltmeye çalışmıuıym ilerde sorun çıkarabilir arızalıysa. iade başlattım bakalım hepsiburada ne kadar kolaylık sağlayacak.
Sıfır ürün raw olmuş hiç uğraşmıyım en iyisi.
iade başlattım fakat iade sayfasında 14 içinde orijinal oaketi açılmamış... ibaresi vardı o bir şüphe uyandırdı bende.Satıcısı hepsiburada ise, 14 gün süreniz dolmadıysa iade edin.
ürün ayıplı ise her türlü iade edebilirsiniz hocamiade başlattım fakat iade sayfasında 14 içinde orijinal oaketi açılmamış... ibaresi vardı o bir şüphe uyandırdı bende.
Satıcı direk hepsiburada ise sorun olmaması lazım, belli de olmuyor açıkçası, bu durumlarda tek endişe duymadığım yer satıcısı Amazon ürünler. Geçmiş olsun, süreci buradan yazarsanız insanlar bu konularda da araştırma yapıyor ona göre hareket ederler, iyi günler.iade başlattım fakat iade sayfasında 14 içinde orijinal oaketi açılmamış... ibaresi vardı o bir şüphe uyandırdı bende.