Yardım Yeni Işlemci Aldım Sürekli Oyunlardan Atıyor.

Celaltuzunn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Yeni işlemci aldım r5 5600 sürekli oyunlardan atıyor valorant oynuyorum hata veriyor girip stumble guys ta deniyeyim dedim onda da hata verdi uygulama sürekli duruyor

Yeni işlemci aldım r5 5600 sürekli oyunlardan atıyor valorant oynuyorum hata veriyor girip stumble guys ta deniyeyim dedim onda da hata verdi uygulama sürekli duruyor
?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
!

Bulan var mı ?
Merhaba işlemci den olduğuna eminseniz, Prime95 test programını indirip, işlemci stres testini youtube üzerinden izleyip deneyin, eğer işlemciyle alakalı bir problem varsa orada anlaşılır ve dikkat etmeniz gereken şey ise, bu program sağlam yoruyor dikkatli olun yanında hwinfo indirip, sıcaklık değerlerine bakın reset vs atmazsa bile, sıcaklıklar 95 100 derecelere gelirse testi sonlandırın. Rehber yazılar ve videoları bulup ayaları yapıp deneyin. Prime95 arayüz değişmediyse açılışta 3. olması lazım en hard test olan "BLEND" seçeneğini seçip ok deyip yapın. Bu işlemleri yapmak tamamen size kalmış, aksi bir durumda sorumluluk almıyorum haberiniz olsun, buraya olumlu olumsuz dönüş yapın işlemci de sorun yoksa, diğer bileşenleri test edip sıcaklıklarına bakmanız gerek, GPU için "Unigine Superposition" programı ya da her donanımı tek tek test edecekseniz, O.C.C.T programını kullanın hepsinin detaylı rehberleri youtube üzerinde var. İyi geceler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri