5600 işlemciyi öneririm. Fiyat performans ürün ve çok öneriliyor. Ekran kartınıza fazlasıyla yetiyor ve ilerde yükseltme yaparsanızda muhtemelen besleyecektir.Bilgisayarım 2060 super ekran kartı amd b450gaming plus mac anakart 16gb ram tarzında birşey işlemcim 3500x idi bozuldu yeni işlemci tavsiyesi alabilirmiym fiyat aralığı 3bin 4bin arası
5600Bilgisayarım 2060 super ekran kartı amd b450gaming plus mac anakart 16gb ram tarzında birşey işlemcim 3500x idi bozuldu yeni işlemci tavsiyesi alabilirmiym fiyat aralığı 3bin 4bin arası
Pek anlamıyorum ama karşılaştırdığımızda 3500x daha iyi değilmi5600 işlemciyi öneririm. Fiyat performans ürün ve çok öneriliyor. Ekran kartınıza fazlasıyla yetiyor ve ilerde yükseltme yaparsanızda muhtemelen besleyecektir.
Hayır. 3500X çekirdek olarak bölünemiyor bile.Pek anlamıyorum ama karşılaştırdığımızda 3500x daha iyi değilmi
Yok hocam değil. Amd sitesinde bilgilerini kendinizde karşılatırabilirsiniz. Youtube videolarına da bakabilirsiniz. Qyrıca 5600 yeni çıkan işlemci ve daha güncel üstelik.Pek anlamıyorum ama karşılaştırdığımızda 3500x daha iyi değilmi
Yok hocam değil. Amd sitesinde bilgilerini kendinizde karşılatırabilirsiniz. Youtube videolarına da bakabilirsiniz. Qyrıca 5600 yeni çıkan işlemci ve daha güncel üsteli
Teşekkür ederimYok hocam değil. Amd sitesinde bilgilerini kendinizde karşılatırabilirsiniz. Youtube videolarına da bakabilirsiniz. Qyrıca 5600 yeni çıkan işlemci ve daha güncel üstelik.