Yeni işlemci ve ekran kartlari

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba, pc dizeceklere beklemeleri yeni islemci ve ekran karti cikacagi soyleniyor ancak fiyatlari uçuk olmayacak mi? Mesela 20 30kya pc dizen adami ilgilendirmeyecektir galiba yenileri dizmeye kalksa fiyat daha da binecektir yanılıyor isem aydınlatabilir misiniz

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Merhaba, pc dizeceklere beklemeleri yeni islemci ve ekran karti cikacagi soyleniyor ancak fiyatlari uçuk olmayacak mi? Mesela 20 30kya pc dizen adami ilgilendirmeyecektir galiba yenileri dizmeye kalksa fiyat daha da binecektir yanılıyor isem aydınlatabilir misiniz
Sistem toplayacak bütçen varsa şu siralar toplamani tavsiye ederim yeni ekran kartlari çikacaği için fiyatlar düşmeye başladi.

Am5 anakartlarin fiyatlari zaten uçuk yeni işlemcilerin ve ekran kartlarinin uçuk olmayacaği ne malum çoğu insan bekle diyor bu ülkede beklenmez artik alacaksan bugün alacaksin

KS

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistem toplayacak bütçen varsa şu siralar toplamani tavsiye ederim yeni ekran kartlari çikacaği için fiyatlar düşmeye başladi.

Am5 anakartlarin fiyatlari zaten uçuk yeni işlemcilerin ve ekran kartlarinin uçuk olmayacaği ne malum çoğu insan bekle diyor bu ülkede beklenmez artik alacaksan bugün alacaksin
Ayni dusuncedeyim, malum kafa karişikliği yaratabiliyor bu durum ve evet topluyorum ama ekran karti fiyat dususu dikkatimi çekmemişti

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam fiyat konusunda ben de üzücü durumlar yaşadım geçmişte, kimse ne olacağını bilemez belki 1000 lira fazlasına alacaksınız ama alamama ihtimalini de kaldıracaksınız. Vaktiniz varsa parça parça indirim de kovalayabilirsiniz.

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Öyle bir kafa yapımız var ki; ev, araba alıyorsun nasılsa ikinci elde fiyat düşmez daha pahalıya satarım kafa yapısı bir kenara, bir de bilgisayarlar için böyle bir durum oldu. İkinci el fiyatlarına bakıyorum sıfırdan daha pahalı. Adam hazır sistem satıyor 13-14k, aynı sistem ikinci elde 16-17k. Demem o ki aldığına pişman olmadığın bir devirde yaşıyoruz çok saçma bir durum olsa da.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri