Yeni Kulaklığım Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Kulaklık 30 dakika önce geldi. Yırta yırta açtım kargoyu incelemem şu şekilde;

Bu oyuncu kulaklığı Razer'ın fiyat/performans odaklı bir modeli olmasına rağmen beklenenden daha fazlasını sunabiliyor diyebiliriz. Hem konforlu hafif bir yapıda hem de ses performansı bu fiyat seviyesi için oldukça iyi. Mikrofonu ise gerçekten çok iyi olmuş jak girişi sayesinde hem telefondan hem de bilgisiyardan kullanabiliyoruz.

Dışarda suni deri içerde kulağa temas eden kısmında kumaş var bunun sayesinde yazın sıçak havalarda terleme yapmicak yumuşak ve konforlu bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Razerin özel geliştirmiş 7.1 yazılımı için kağıttaki kodu girip oradan yazılımı indireceğiz.

Deneyimlerim böyle film müzik oyun için kesinlikle alınır

Hayırlı olsunları bekliyorum :)

Ürün linki https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik_u11125

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Kulaklık 30 dakika önce geldi. Yırta yırta açtım kargoyu incelemem şu şekilde;

Bu oyuncu kulaklığı Razer'ın fiyat/performans odaklı bir modeli olmasına rağmen beklenenden daha fazlasını sunabiliyor diyebiliriz. Hem konforlu hafif bir yapıda hem de ses performansı bu fiyat seviyesi için oldukça iyi. Mikrofonu ise gerçekten çok iyi olmuş jak girişi sayesinde hem telefondan hem de bilgisiyardan kullanabiliyoruz.

Dışarda suni deri içerde kulağa temas eden kısmında kumaş var bunun sayesinde yazın sıçak havalarda terleme yapmicak yumuşak ve konforlu bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Razerin özel geliştirmiş 7.1 yazılımı için kağıttaki kodu girip oradan yazılımı indireceğiz.

Deneyimlerim böyle film müzik oyun için kesinlikle alınır

Hayırlı olsunları bekliyorum :)

Ürün linki https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik_u11125
Hayırlı olsun. Aynısı bir arkadaşımda var oda çok memnun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri