Linkleri kullanacağınız kabloya göre verdim. Elinizde olan kablo veya dönüştürücü varsa ona göre değerlendirirsiniz. Yazdığınızdan tam anlayamadım, elinizdeki eski monitör için kablo veya dönüştürücü bulunuyor mu?
Resmini attığınız kablo elinizde mi ve kablo DVİ dönüştürücü mü? Kablonun portlarını gösterecek şekilde resim atsanız anlardım.
Aslında monitörün portlarını gösteren resmi atsaydınız daha iyi olurdu. DVI portu varsa daha kaliteli görüntü aktarır. Sadece VGA varsa mecbur VGA dönüştürücü gerekir.
Ayrıca bazı dönüştürücüler iyi çalışmıyor veya bozuk görüntü verebiliyor. Benim elimde de dönüştürücüler var. 2 tane dönüştücü (DVI-HDMI ve VGA-HDMI dönüştürücü) iyi çalışıyordu, 1 tanesi görüntüyü bozuyordu ve yerine 2. defa dönüştürücü almıştım. Eski monitörler arızalanana kadar kullanmıştım o şekilde.
VGA kablosu varsa bu dönüştürücü gerekir:
En ucuz Hdmi to Vga Ses Çıkışlı Kablo Çevirici Dönüştürücü Adaptör fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hdmi to Vga Ses Çıkışlı Kablo Çevirici Dönüştürücü Adaptör özelliklerini incele, 88,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu şekilde set halinde tek başına yetecek şekilde satılanlar da var: