Vgali monitör var elimde ve etrafta vgayı hdmi cevirek aleti bulamiyorum internettende bayramdan sonra geliyorvga gırısı anakartlarda olur . vga ısteme sebebn nedır vga da goruntu almka ıcınd e ektran kartsız bır sıstem ve ıslemcınde dahılı gpu da olması gerekli
https://www.itopya.com/helen-powera...l-4gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-_h19966 sistem buvga gırısı anakartlarda olur . vga ısteme sebebn nedır vga da goruntu almka ıcınd e ektran kartsız bır sıstem ve ıslemcınde dahılı gpu da olması gerekli
bı cvıhazlar vok klıtesız devamlı bozuluyorlar bu kblo dan albılırsınızBenimde monitör VGA girişli olduğu için dönüştürücü aldım hocam, buyrun.
![]()
Wozlo Çevirici Dönüştürücü Projeksiyon Notebook PC Uyumlu Kablo HDMI Fiyatı - Trendyol
WOZLO Hdmi To Vga Çevirici Dönüştürücü Kablo Projeksiyon Notebok Pc Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bilgisayarcıda 100 TL
Haklısınız, bende hazır bu vardı bunu kullanıyorum. Arkadaşım 1 hafta kullandı bozuldu bakalım bizde ne kadar gidecekbı cvıhazlar vok klıtesız devamlı bozuluyorlar bu kblo dan albılırsınız
![]()
Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Mcdodo CA-7770 HDMI Dönüştürücü özelliklerini incele, 436,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com