Yeni pc aldim ama wifi görmüyor bende şimdi ek aparat aldim 220 tl idi onun gelmesini bekliyorum ama normal değil mi wifi kullanamamam? Birde m2 ssd ye ihtiyacim var ilerki zamanlarda ama slotum doluyomuş sata kullanabilirsin dediler napayim?
masaüstü bilgisayar aldıysanız anakartınızda wifi özelliği yoksa kablo ile bağlanabilirsiniz sadece. ayriyetten adaptör almanız lazım. m2 ssd içinde ya sata ssd kullanabilirsiniz ya da m2 ssd dönüştürücü var anakartınızda ki girişlere uyumlu hale getiriyor onu alarak birden fazla m2 ssd takabilrisinizYeni pc aldim ama wifi görmüyor bende şimdi ek aparat aldim 220 tl idi onun gelmesini bekliyorum ama normal değil mi wifi kullanamamam? Birde m2 ssd ye ihtiyacim var ilerki zamanlarda ama slotum doluyomuş sata kullanabilirsin dediler napayim?
benim evimin ta öbür ucunda wifi 20 30 metrelik bir kablo fazlasıyla işimi gördü öyle maliyetli de değil, mesafe varsa eğer kesinlikle kablo çekin adaptör zayıf çektiğinden tam verim alamıyorsunuz. kaldı ki kablo çok daha basitYeni pc aldim ama wifi görmüyor bende şimdi ek aparat aldim 220 tl idi onun gelmesini bekliyorum ama normal değil mi wifi kullanamamam? Birde m2 ssd ye ihtiyacim var ilerki zamanlarda ama slotum doluyomuş sata kullanabilirsin dediler napayim?
O nasi oliyo baskantelefonundan wifi ile modeme baganıp usb kablo ıle pc ye internetini aktarabilirsin
Hocma bide monitör aldim kabloda ss yaziyo ne butelefonundan wifi paylasma yerınde usb ile paylasım seç pc ye bagladıkdan sonra telefonu otomatik telefonun wifi ıle baglandıgı ınternetı pc ye kablolu olarak aktarım yaaprsın
gorsel varmı?Hocma bide monitör aldim kabloda ss yaziyo ne bu
yok ustam monitördeki usb girişleri içinmiş saol amagorsel varmı?