Yeni PC Aldim Dahili Wifi Yok

metoez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Yeni pc aldim ama wifi görmüyor bende şimdi ek aparat aldim 220 tl idi onun gelmesini bekliyorum ama normal değil mi wifi kullanamamam? Birde m2 ssd ye ihtiyacim var ilerki zamanlarda ama slotum doluyomuş sata kullanabilirsin dediler napayim?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Yeni pc aldim ama wifi görmüyor bende şimdi ek aparat aldim 220 tl idi onun gelmesini bekliyorum ama normal değil mi wifi kullanamamam? Birde m2 ssd ye ihtiyacim var ilerki zamanlarda ama slotum doluyomuş sata kullanabilirsin dediler napayim?
masaüstü bilgisayar aldıysanız anakartınızda wifi özelliği yoksa kablo ile bağlanabilirsiniz sadece. ayriyetten adaptör almanız lazım. m2 ssd içinde ya sata ssd kullanabilirsiniz ya da m2 ssd dönüştürücü var anakartınızda ki girişlere uyumlu hale getiriyor onu alarak birden fazla m2 ssd takabilrisiniz

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Benim anakartın da wifi'yı yok. Aynen senin gibi adaptör kullanıyorum. M2 SSD slotu da bir tane maalesef. 2 tane sata ssd'm vardı, onları ekledim. Şahsen sata ssd hızı yeterli geliyor bana o yüzden çok zorlamadım. Anakart değiştirene kadar böyle devam edeceğim.

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
benim evimin ta öbür ucunda wifi 20 30 metrelik bir kablo fazlasıyla işimi gördü öyle maliyetli de değil, mesafe varsa eğer kesinlikle kablo çekin adaptör zayıf çektiğinden tam verim alamıyorsunuz. kaldı ki kablo çok daha basit

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
telefonundan wifi paylasma yerınde usb ile paylasım seç pc ye bagladıkdan sonra telefonu otomatik telefonun wifi ıle baglandıgı ınternetı pc ye kablolu olarak aktarım yaaprsın

KS

metoez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
telefonundan wifi paylasma yerınde usb ile paylasım seç pc ye bagladıkdan sonra telefonu otomatik telefonun wifi ıle baglandıgı ınternetı pc ye kablolu olarak aktarım yaaprsın
Hocma bide monitör aldim kabloda ss yaziyo ne bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri