Yeni PC Topluyorum

KS

AhmetGS17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun düzeldi. Sorun tam olarak şöyleydi;
PC açtığımda ekrana görüntü gitmiyordu. İlk açılış bip sesi gelmiyor ve monitör ışığı da Sarıdan Maviye dönmüyordu.
Dün gece açıldığı bir anda hem BIOS'u güncelledim hem O.C. yaptım. Tabi ilk anda korktum. 
Sürekli XMP üzerine yoğunlaşmıştım. Ama benim RAM XMP değil DOHC muş.
Neyse zaten tek profil vardı o şekilde RAM 3000Mhz olarak ayarlandı ve çalıştı.
SOnra Windows 10'u kurdum. Kapatmadan yapabildiğim kadarını yapayım dedim. Sürücüleri falan güncelledim.
Hepsi bittikten sonra korksamda ölene kadar açık kalacak değil ya dedim restart yaptım. 
Bir baktım açılış bipi geldi ve sorun yok. Üst üste bir kaç kez denedim sorun yok.
Bu sabah tekrar açtım sorun yok. Şükürler olsun sorunsuz kullanıyorum ki denemek için 4-5 kez aç-kapa yaptım.
PC 3-5 sn arasında kapanıyor, 5-10 sn arasında açılıyor masaüstüne düşüyor.
Ama şu da bir gerçek; Ekran kartı yeni almam gerek. Bu beni idare ediyor ama o kadar; İdare ediyor.
Yardımlarınız çok teşekkür ediyorum

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu program ile işlemcinizin bütün ayarlarını tek tuşla yapabiliyorsunuz. Kullanımı konusunda maalesef Ryzen bir işlemciye sahip olmadığımdan çok bilgim yok. YouTube üzerinden bakabilirsiniz

KS

AhmetGS17

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aşağıdaki kablodan aldım. Şu an 3 ön ve 1 arka kasa fanı RGB modülüyle manuel olarak çalışmakta.
Bu işlemin bilgisayara faydası ve zararı nedir?
Bana ve bilgisayara ne kazandırır ne kaybettirir.
Ben bunları 3 ön 1 arka toplamda 4 fanı belli olan 4 uca, diğer tek ucu da anakarttaki beyaz girişe bağlayarak işlemi halletmiş olur muyum?
Son olarak bunlara pc üzerinde kumanda edebilmem mümkün mü?
Şimdiden teşekkürler

685474344z.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri