Yeni Sistem Geldiği Gibi Açılır Mı?

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşlar tek tek sistem topluyorum
-Ryzrn 5 5500
-Rx 580 2. El
-B550 anakart
Felan filan bu sistemi ben tek tek topluyorum eve gelince hani ben bunu kurarim felanda Windows felan nasıl yükleyecem flash veya disk olmadan hiç birşey yapmadan bilgisayar kendisi açılır mı?
500 GB eski HDD kullanicam win 7 yada 8 var

Son düzenleme:

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Arkadaşlar tek tek sistem topluyorum
-Ryzrn 5 5500
-Rx 580 2. El
-B550 anakart
Felan filan bu sistemi ben tek tek topluyorum eve gelince hani ben bunu kurarim felanda Windows felan nasıl yükleyecem flash veya disk olmadan hiç birşey yapmadan bilgisayar kendisi açılır mı?
şanslıysan wnidwoıws deneme sürümüyle gelir şanslı değilsen windowsun kendi sitesinden W10 yüklersin usbye bir program sayesinde de o usbye işlersin windowsu sonra takıp biostan kurarsın

sgfsdf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
sametin dediği gibi ama win 11 kurabiliyorsan daha iyi olur. windows'un kendi sitesinden indirebiliyorsun

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
şanslıysan wnidwoıws deneme sürümüyle gelir şanslı değilsen windowsun kendi sitesinden W10 yüklersin usbye bir program sayesinde de o usbye işlersin windowsu sonra takıp biostan kurarsın
Şanslı derken nasıl oluyor o parçalar sıfır ekran kartı dışında

sametin dediği gibi ama win 11 kurabiliyorsan daha iyi olur. windows'un kendi sitesinden indirebiliyorsun
Win 10 daha iyi değilmi

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Şanslı derken nasıl oluyor o parçalar sıfır ekran kartı dışında

Win 10 daha iyi değilmi
win 10 daha iyi mi tartışılır ama eski olduğu için hatası daha az win 11 yeni olduğu için hatası fazla ama bence 11 daha iyi ama ben olsam 10 kurardım öyle düşün

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Yanlız sistemde ben 500 GB eski HDD yi kullanacağım win 7 yada 8 var

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri