Yeni Sisteme GTA 5 veya GTA 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetcetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayarıma geçtim sistem özellikleri şu şekilde;

Anakart: MSI A68HM-E33 V2 Amd A68H 2133Mhz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart
İşlemci: AMD A10 7890K 4.1GHz 4MB Cache Soket FM2+ İşlemci + AMD Radeon R7
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FB/8)
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro

Technopat.net'in Youtube'da ki videosunu izledim ve bu parçaları almaya karar verdim. Çok yeni sistem sayılmaz ama fiyat ve performans ürünü olduğu için ayrıca sistem testinde GTA 5'de 30+ FPS aldığı için karar verdim.

Kısaca bu bilgisayarda GTA 5 veya GTA 4 oynamak istiyorum. Güvenilir torrenti veya önerebileceğiniz kaynak varsa yardımcı olur musunuz? Steamdan veya başka yerden satın almak istemiyorum kısaca buna para vermek istemiyorum. Benim oyunla falan işim olmaz sadece GTA 5, GTA 4, Counter Strike Source gibi temel oyunları seviyorum. Fazla oyun da bilmem. Mesleğim gereği bilgisyarın eğlencesine değilde görünmeyen tarafına odaklandım kendimi bildim bileli. Web tasarımcıyım oyun oynayacak pek de zamanım yok ama olduğu zamanlarda oynamak istiyorum açıkçası açık dünya oyunlarını seviyorum, GTA 5 favorimdir. :)

Dediğim gibi güvenilir torrent falan varsa veya önerebileceğiniz kaynak aşağıya yazmanızı bekliyorum. Herkese teşekkürler.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
mehmetcetin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayarıma geçtim sistem özellikleri şu şekilde;

Anakart: MSI A68HM-E33 V2 Amd A68H 2133Mhz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart
İşlemci: AMD A10 7890K 4.1GHz 4MB Cache Soket FM2+ İşlemci + AMD Radeon R7
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FB/8)
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro

Technopat.net'in Youtube'da ki videosunu izledim ve bu parçaları almaya karar verdim. Çok yeni sistem sayılmaz ama fiyat ve performans ürünü olduğu için ayrıca sistem testinde GTA 5'de 30+ FPS aldığı için karar verdim.

Kısaca bu bilgisayarda GTA 5 veya GTA 4 oynamak istiyorum. Güvenilir torrenti veya önerebileceğiniz kaynak varsa yardımcı olur musunuz? Steamdan veya başka yerden satın almak istemiyorum kısaca buna para vermek istemiyorum. Benim oyunla falan işim olmaz sadece GTA 5, GTA 4, Counter Strike Source gibi temel oyunları seviyorum. Fazla oyun da bilmem. Mesleğim gereği bilgisyarın eğlencesine değilde görünmeyen tarafına odaklandım kendimi bildim bileli. Web tasarımcıyım oyun oynayacak pek de zamanım yok ama olduğu zamanlarda oynamak istiyorum açıkçası açık dünya oyunlarını seviyorum, GTA 5 favorimdir. :)

Dediğim gibi güvenilir torrent falan varsa veya önerebileceğiniz kaynak aşağıya yazmanızı bekliyorum. Herkese teşekkürler.

Torrent Paylaşımı sitemizde yasaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri