Çözüldü Yeni Sisteme Monitör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
arkadaşlar merhaba. hero hazır sistemini satın aldım fakat monitör karar veremedim, sonra kuzenim bi monitör attı onu satın aldım.

monitör bu, size de bi sorayım dedim nasıl diye eğer kötü ise iade vs edebilirim.
Bu monitör yerine Gigabyte alınabilirdi SS IPS ve OC ile 180Hz ye kadar çıkarılabiliyor.

SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
arkadaşlar merhaba. hero hazır sistemini satın aldım fakat monitör karar veremedim, sonra kuzenim bi monitör attı onu satın aldım.

monitör bu, size de bi sorayım dedim nasıl diye eğer kötü ise iade vs edebilirim.
Ürün güzel sorun yok. Marka ve genel kalite olarak problem yaşamazsınız. Ancak aciliyeti yoksa ben iade eder gigabyte' a yönelirdim.

KS

Ardelrey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu monitör yerine Gigabyte alınabilirdi SS IPS ve OC ile 180Hz ye kadar çıkarılabiliyor.

SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
tamamdır hocam. sipariş daha hazırlanma kısmındaydı ürünü iptal ettim, karta iadesini bekliyorum teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri