Hocam böyle ayrı ayrı isimleri vardı programların grafik testi yapiyorduhttps://www.userbenchmark.com/
Benchmark İndirip Tüm Donanımları Test Ede Bilirsin Kardeşim..
Ekli dosyayı görüntüle 4799
Onlar Da Var Kardeşim Evet Benim Önerdiklerim " Stres Testi " Detaylı Hata Gösterim Yapıyor " Prime95 , Memtest86 V.B " Programlar Detaylı Hata Buluyor Mu? Bilmiyorum Ama İsimlerini Duydum Detaylı Sonuç Çıkartıp Çıkarmayacağına Emin Olmadım İçin Yazmadım..Prime 95(CPU)
Memtest86 (RAM)
CrystalDiskİnfo(Disk sağlığı)
Furmark(GPU)
Benim bildiklerim bunlar hocam ama her yazılan programla da zorlamayın sistemi örnek veriyorum CPU bı bakın araştırın birini seçip kullanın ya da aynı şey GPU için de geçerli tam yükte strese sokan testler bunlar (disk için geçerli değil crystaldiskmark okuma yazma oranlarını, Info ise sağlığı gösteriyor)
Doğrudur hocam o sebeple araştırılmasını tavsiye ettim hepsini birden zorlamak mantıklı gelmedi, memtest bulur, prime 95 hatırlamıyorum verdiği sonucu. Hepsi stres testi zaten mantığında zorlamadan bilinmez ne sorun olduğuOnlar Da Var Kardeşim Evet Benim Önerdiklerim " Stres Testi " Detaylı Hata Gösterim Yapıyor " Prime95 , Memtest86 V.B " Programlar Detaylı Hata Buluyor Mu? Bilmiyorum Ama İsimlerini Duydum Detaylı Sonuç Çıkartıp Çıkarmayacağına Emin Olmadım İçin Yazmadım..
Aynen HocamDoğrudur hocam o sebeple araştırılmasını tavsiye ettim hepsini birden zorlamak mantıklı gelmedi, memtest bulur, prime 95 hatırlamıyorum verdiği sonucu. Hepsi stres testi zaten mantığında zorlamadan bilinmez ne sorun olduğu
Rica Ederim Kardeşim.teşekkürler aradığım programlar bunlardı