Yeni sistemi test için programlar

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Yeni sistemimde sorun var mı diye CPU GPU ram ssd testlerini hangi programla yapabilirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sistemi tamamen hallettinizmi hocam kasa tamammıdır?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
https://www.userbenchmark.com/

Benchmark İndirip Tüm Donanımları Test Ede Bilirsin Kardeşim..

5299a589c931c9abb00eb9cf1ed949dfe7bacedb.jpeg

• Beğen
Reactions: XXL

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Prime 95(CPU)
Memtest86 (RAM)
CrystalDiskİnfo(Disk sağlığı)
Furmark(GPU)

Benim bildiklerim bunlar hocam ama her yazılan programla da zorlamayın sistemi örnek veriyorum CPU bı bakın araştırın birini seçip kullanın ya da aynı şey GPU için de geçerli tam yükte strese sokan testler bunlar (disk için geçerli değil crystaldiskmark okuma yazma oranlarını, Info ise sağlığı gösteriyor)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Prime 95(CPU)
Memtest86 (RAM)
CrystalDiskİnfo(Disk sağlığı)
Furmark(GPU)

Benim bildiklerim bunlar hocam ama her yazılan programla da zorlamayın sistemi örnek veriyorum CPU bı bakın araştırın birini seçip kullanın ya da aynı şey GPU için de geçerli tam yükte strese sokan testler bunlar (disk için geçerli değil crystaldiskmark okuma yazma oranlarını, Info ise sağlığı gösteriyor)
Onlar Da Var Kardeşim Evet Benim Önerdiklerim " Stres Testi " Detaylı Hata Gösterim Yapıyor " Prime95 , Memtest86 V.B " Programlar Detaylı Hata Buluyor Mu? Bilmiyorum Ama İsimlerini Duydum Detaylı Sonuç Çıkartıp Çıkarmayacağına Emin Olmadım İçin Yazmadım..

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Onlar Da Var Kardeşim Evet Benim Önerdiklerim " Stres Testi " Detaylı Hata Gösterim Yapıyor " Prime95 , Memtest86 V.B " Programlar Detaylı Hata Buluyor Mu? Bilmiyorum Ama İsimlerini Duydum Detaylı Sonuç Çıkartıp Çıkarmayacağına Emin Olmadım İçin Yazmadım..
Doğrudur hocam o sebeple araştırılmasını tavsiye ettim hepsini birden zorlamak mantıklı gelmedi, memtest bulur, prime 95 hatırlamıyorum verdiği sonucu. Hepsi stres testi zaten mantığında zorlamadan bilinmez ne sorun olduğu

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Doğrudur hocam o sebeple araştırılmasını tavsiye ettim hepsini birden zorlamak mantıklı gelmedi, memtest bulur, prime 95 hatırlamıyorum verdiği sonucu. Hepsi stres testi zaten mantığında zorlamadan bilinmez ne sorun olduğu
Aynen Hocam :) İyi Forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri