Yeni Sistemim Geldi

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhaba arkadaşlar,

modard sistemim dün geldi içine win 10 pro yüklemişler Windows Feature Experience Pack yazıyor tabi etkinleştirme de istiyor amd sürücüleri kurulmuş bide aida64 extreme diye bir program yüklüydü.

Ben bios güncellemesi yaptım ve ram hızlarını ayarlarladım format atmam gerekiyor mu ya da başka bir şey. 2 hafta sonra askere gideceğim sonra kimse anlamadığı için ilgilenmez şunu yap dediğiniz şeyler varsa halledeyim. İyi günler dilerim

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhaba arkadaşlar modard sistemim dün geldi içine win 10 pro yüklemişler Windows Feature Experience Pack yazıyor tabi etkinleştirme de istiyor amd sürücüleri kurulmuş bide aida64 extreme diye bir program yüklüydü. Ben bios güncellemesi yaptım ve ram hızlarını ayarlarladım format atmam gerekiyor mu ya da başka bir şey. 2 hafta sonra askere gideceğim sonra kimse anlamadığı için ilgilenmez şunu yap dediğiniz şeyler varsa halledeyim. İyi günler dilerim
Windows yüklüyse tekrar formata gerek yok. Ram ve biosu halletmişsiniz zaten, driverlari da güncelleyin ( sağlıklı olması açısından manuel tavsiye ediliyor AMD sistemlerde). Etkinleştirme için ben KMSPİCO kullanıyorum ama faydası zararı kısmını bilmiyorum, diğer yol da uyguna key satıyorlar Windows için sağlam lisans olması lazımdı sitesinin adı. Aklıma başka birşey gelmedi genelde yapmaya başladıkça eksik çıkıyor benim formatlarda ona göre yol alıyorum :)

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
eksik driver varsa anakartının web adresine gidip destek kısmından chipset ,internet, ses vs gerekli tüm driverları yükleyebilirsin hocam.

KS

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Windows yüklüyse tekrar formata gerek yok. Ram ve biosu halletmişsiniz zaten, driverlari da güncelleyin ( sağlıklı olması açısından manuel tavsiye ediliyor AMD sistemlerde). Etkinleştirme için ben KMSPİCO kullanıyorum ama faydası zararı kısmını bilmiyorum, diğer yol da uyguna key satıyorlar Windows için sağlam lisans olması lazımdı sitesinin adı. Aklıma başka birşey gelmedi genelde yapmaya başladıkça eksik çıkıyor benim formatlarda ona göre yol alıyorum :)
Hocam sitede win 10 pro için normal ve oem seçenekleri mevcut ve oem daha pahalı acaba ne fark var aralarında bir bilğiniz var mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam sitede win 10 pro için normal ve oem seçenekleri mevcut ve oem daha pahalı acaba ne fark var aralarında bir bilğiniz var mı?
Lisans kullanmadım hocam spico ile yaptım, ama şu sitede açıklaması var birisi toplu lisans sanırım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Hocam pcyi aldığın firmanın destek ekibine sor istersen hangilerini yüklemişler(yaptıkları işlem standarttır zaten.) öğrenırsen ben sana eksikleri söylerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri