Yardım Yeni Sistemim Sürekli Kendini Resetliyor.

hasank.v1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Bilgisayar sebebini bilmediğim bir şekilde sürekli kendini resliyor. Sadece oyun oynarken mi diye denedim ama hayır masaüstünde boş dururken de reset atıyor. Geçenlerde ekran kartı yükseltmesi yaptım önceki ekran kartıyla arada bi drop yiyordu fakat şuan sürekli reset atıyor.

Sistem:

i5 13500
asus tuf b600m e d4
patriot viper 16x2 3600mhz
cougar 850 cmx 80+ bronze
msi ventus rtx 4070 OC

(sistem yeni kuruldu. Format çözüm olmadı.)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
İşlemcinin ekran kartını deneyebilir misini? ona rağmen sorun devam ediyorsa sorun gpu da değildir, yakın zamanda bende aynı sorunu yaşıyordum, sorun psu çalışma sıcaklığının üstüne çıkmasıyla 0 - 50 derece çalışma aralığında psu alarak sorunu çözdüm, sende de büyük ihtimalle aynıdır.

KS

hasank.v1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemcinin ekran kartını deneyebilir misini? ona rağmen sorun devam ediyorsa sorun gpu da değildir, yakın zamanda bende aynı sorunu yaşıyordum, sorun psu çalışma sıcaklığının üstüne çıkmasıyla 0 - 50 derece çalışma aralığında psu alarak sorunu çözdüm, sende de büyük ihtimalle aynıdır.
rtx 4070 için sadece 8 pin mi kullanmak gerekiyor yoksa 2x8 pinle dönüştürücüyle kullanmak mı gerekiyor

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
rtx 4070 için sadece 8 pin mi kullanmak gerekiyor yoksa 2x8 pinle dönüştürücüyle kullanmak mı gerekiyor
4070ti da eski psu da 2x 8pin to 16pin dönüştürücüyle kullanıyordum, yenisinde atx 3.0 desteği olduğu için direkt 16 pin taktım. 4070 de 8pin var fazlasını takamazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri