Soru Yeni Ssd'yi Ana Slota Takmaya Değer Mi?

yeahyeah00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Laptop'ımda wd pc sn530 256gb ssd (2400/950) bulunmakta ve içi tekrar yüklemesi zor bir sürü şeyle dolu. Samsung evo plus 970 SSD 1TB (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) aldım ekleme yapmak için ancak ana drive olarak onu mu yapsam bilemedim, okuma yazma hızı daha hızlı western digital'dan ve oyun için kullanacağım bu SSD'yi. Sizce ana SSD yapmaya değer mi? PC'de gözle görülür bir hızlanma olur mu?

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
970 Evo Plus ana sürücü, yani Windows kullanmak için çok daha iyi bir seçenek olur tabii ki. DRAM gibi bir avantajı ve daha yüksek okuma yazma hızları var.

Evo Plus'a 0'dan Windows kurabilirsin. Kurduktan sonra diğer SSD'ndeki programların çoğunu kurulum yapmana gerek kalmadan açıp kullanabilirsin tüm directx kütüphanelerini bir kere kurarsan.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Laptop'ımda wd pc sn530 256gb ssd (2400/950) bulunmakta ve içi tekrar yüklemesi zor bir sürü şeyle dolu. Samsung evo plus 970 SSD 1TB (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) aldım ekleme yapmak için ancak ana drive olarak onu mu yapsam bilemedim, okuma yazma hızı daha hızlı western digital'dan ve oyun için kullanacağım bu SSD'yi. Sizce ana SSD yapmaya değer mi? PC'de gözle görülür bir hızlanma olur mu?
Cok bir fark olmaz. Belki hic fark bile olmayabilir. Verileriniz vs varsa diger ssd sıfırlamak istemiyorsaniz dediginiz gibi kullanabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri