Yeni Topladığım Sistemin Problemi

Muammer Sefa Üçler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar.Bilgisayarımla ilgili bir problemim var yardımcı olabileceğinizi umuyorum.Sistemi yeni topladım ve tüm parçalar sıfır.Daha önce defalarca sistem topladım ve tamir yaptım ama böyle birşeyle hiç karşılaşmadım.Sorun şöyle.Sistemde korsan windows 7 ultimate 64 bit vardı.Hiçbir sorun yoktu.Windows 10 yükledim.Makinada kasma problemleri olmaya başladı.Blackops 3 oynarken makina kapandı.Haliyle şaşırdım açmaya çalıştığımda bip bip ses geldi güç gitti bikaç defa denedim olmadı makina isindı diye düşündüm.2 saat bekledikten sonra açmaya çalıştım.Yine aynı ses asus logosu geldi ve makina kapandı.Tüm parcaları denedim test ettim hiçbir sorun yok.İşlemci ram ekran karti hdd ssd ne varsa farkli sistemlerde denedim.Bir sorun çıkmadı.Başka parcalar taktim anakarta ayni problem oldu.Hunharca pc kullanan ve yoran birisi değilim.Yazilimciyim zaten.Belirli amaçlar için ve verimli kullanirim.Bios update vs eksik etmem sizce neden olabilir?

Sistem özellikleri;
Asus sabertooth z170 anakart
İ7 6700k işlemci
GTX Titan x ekran kartı
seagate 4 tb hdd
samsung 240 gb ssd
sistemde sivi sogutma ve 6 adet fan var.İsinma ihtimal bile değil.Ki oyunu açtıktan 10 dakika sonra oldu.1200w psu mevcut sistemde

E

expert

Guest
Anakart kısa devre yapıyor olabilir çıkarıp dışarıda denedin mi hiç uzay sistemi bide böyle dene

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri