Yepyeni M2 Ssdli Sistemde Bilgisayarın Acilmasi 45 Saniye Suruyor

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Merhaba arkadaslar. Sistemimi bugun kurdum. Windows 10 orjinal. Nedense kasanin tusuna bastiktan 40 saniye sonra falan asus yazisi geliyor ve o. 5 saniyede açılıyor. Biosta fast boot ozelligi acik. Sistem m2 ssd uzerine kurulu. Bunun neden oldugunu bilen var mi ?

Sistemim
Teamgroup mp33 pro ssd
Asus tuf b650m-e wifi
R5 7600
32 gb (2x16) Gskill trident z5 neo EXPO MOD 1 (expo 2 De de ayni sorunu yasadim)
Lisansli Win 10 Pro
Viewsonicin eski bir 27 inc monitoru (gerekirse model no bulabilirim)

Sorunun videosu :

Videoda gördüğünüz gibi usbler de oldukca gec geliyor. Monitor de hdmi yi gec algılıyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Sistemi yeni almıştınız dimi? Tam emin değilim ama muhtemelen kasanız yeni olduğu için geç açılmış olabilir. İlk aldığım da benim de 25-30 dakika geç açılmıştı sonradan düzeldi şimdi ise 6-7 saniye içinde açılıyor.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Sistemi yeni almıştınız dimi? Tam emin değilim ama muhtemelen kasanız yeni olduğu için geç açılmış olabilir. İlk aldığım da benim de 25-30 dakika geç açılmıştı sonradan düzeldi şimdi ise 6-7 saniye içinde açılıyor.
Evet yeni topladim. Hocam ilk acilis olarak bahsediyorsaniz ilk acilis degil videodaki ama direkt surec olarak yeni almaktan bahsediyorsaniz evet yeni

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Bios'a gir.
Daha sonra sırasıyla; Ai Tweaker a tıkla- En aşağıya kadar indir karşına "Memory Context Restore" adında bir ayar çıkacak. O sende büyük ihtimalle "Auto" modundadır. Tıklayıp "Enabled" yap F10 yapıp kaydet ve çık.
Hızlı bir şekilde açılır artık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri