Yetişin Yalvarırım

Hz.Canq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar yatağımda uzanırken öyle sağa sola dönüyordum reels izloyordum bir anda karnımın ortasınin hafif sağ tarafından cart diye bir ses çıktı ve aşırı ağrımaya başladı bıçak batmış gibi öyle kaldım 5-10 dakka 3 saat geçti hala bıçak batmış gibi aşırı ağrıyor haraket edemiyorum iç organlarımi falanmi yirttim ne oldu yetişin ne olur noldu ya

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Arkadaşlar yatağımda uzanırken öyle sağa sola dönüyordum reels izloyordum bir anda karnımın ortasınin hafif sağ tarafından cart diye bir ses çıktı ve aşırı ağrımaya başladı bıçak batmış gibi öyle kaldım 5-10 dakka 3 saat geçti hala bıçak batmış gibi aşırı ağrıyor haraket edemiyorum iç organlarımi falanmi yirttim ne oldu yetişin ne olur noldu ya
Apandistin patlamis olabilir en yakim saglik kurumuna git

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Kardeş ne yaptın inşallah iyisindir merakta bırakma bizi

Begonza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Geçmiş olsun, umarım bir daha benzeri bir şey yaşamazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri