Yardım Yine Aksilik

hazerfen01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
itopya indiriminde CORSAIR Void Elite Stereo Siyah Kablolu Gaming Kulaklık almıştım mikrofonunda ses çok az gidiyor ve cızırtılı harici bir mikrofonla deniyorum benim ses kartım mı bozuk her kulaklıkta sorun çıkıyor diye harici bir mikrofonu bağladım snopy sn-130 modelini ses harika gidiyor ben bu kulaklığı mikrofonu iyi diye almıştım internettede baktım aynı sorunda biri varmış iade etmeye çalışmış sorun yok diyip göndermişler nasıl bir talihsizsem ne alsam elimde kalıyor ya sesi nasıl arttırım bilen varsa söylesin

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
itopya indiriminde CORSAIR Void Elite Stereo Siyah Kablolu Gaming Kulaklık almıştım mikrofonunda ses çok az gidiyor ve cızırtılı harici bir mikrofonla deniyorum benim ses kartım mı bozuk her kulaklıkta sorun çıkıyor diye harici bir mikrofonu bağladım snopy sn-130 modelini ses harika gidiyor ben bu kulaklığı mikrofonu iyi diye almıştım internettede baktım aynı sorunda biri varmış iade etmeye çalışmış sorun yok diyip göndermişler nasıl bir talihsizsem ne alsam elimde kalıyor ya sesi nasıl arttırım bilen varsa söylesin
Anakartınızın anasayfasına girip ordan realtek sürücüsünü indirin. Daha sonra windowsta sağ altta bulunan ses simgesine sağ tıklayıp ses efektine girin ordan kayıt kısmına girip düzeylerden mikrofon bası kısmını 10 db yapıp ses düzeyini ayarlayabilirsiniz.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Eğer RTX ekran kartın varsa Rtx voice sound filter programını kullanabilirsin eğer RTX kartın yoksada kullanabilirsin sorun değil hatta arkadaşım GTX ekran kartı var mükemmel bir ses artışı olmuş niyse ekran kartinl alakası ne diceksin Rtx kartlarla tam verimde çalışıyor.

.

Mikrofon kalitesini muazzam derecede iyileştiriyo ve yüksek gür bir ses cikmasini sağlıyor

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba eğer kulaklığınız 3,5 mm fiş girişli ise, ve kasanızda tek giriş özellikli ise, fişin tam oturduğundan emin olun, bazen tam oturmayınca sorun oluyor, içeri doğru bastırın oturması için, eğer Y kablo ile hem mikrofon hem kulaklık girişi ile takılıysa kabloların giriş yerlerini oynatın kontrol edin tam oturmuş mu diye?

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Jakli kulaklık hiçbir zaman önermem açıkçası en iyisi Usb li

KS

hazerfen01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
zaten jack-usb kullanıyorum jack yeri bozuk ama snopy sn-130 mikrofonu taktım o çok güzel çalıştı sadece kulaklıklı mikrofonlarda sorun çıkarıyor tek mikrofonda sorun yok anlamıyorum ses çok az gidiyor test ettiğimde zor duyuyorum ve kesik kesik gidiyor iade mi etsem

KS

hazerfen01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
kulaklığı telefona taktım ordan ses kaydettim ve ses duyulabilir şekilde ses aldım iyidi akşam başka bilgisayarda daha deneyeceğim ses orda iyi geliyorsa benim bilgisayarım bozuktur zaten 10 11 yıllık bir bilgisayar

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bilgisayarınızın ses sürücüleri güncel mi bakın, sonrasında kulaklığın yazılımını indirip, onu da yükleyip deneyin kimisi bu şekilde çözmüş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri