Yardım Yine Aula F75 Sorunu

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Merhaba, 6-7 gün öncesinde Aula F75 almıştım sonra sorunlu olduğu için geri iade ettim yenisini gönderdiler 2 gün önce ve dün sorunsuz çalışıyordu ama bu gün kendi kendine kapanmaya başladı. (uyku modu değil bu arada) 2.4GHz kablosuz modundayken kendi kendine bağlantısı kopuyor ve nedenini bilmiyorum, bağlantısı koptuğunda kabloyu takmam gerekiyor ve takıp çıkardıktan 3-5 dakika sonra falan yine aynısı olup kapanıyor., kısacası kablosuz modunu kullanamıyorum. Ne yapabilirim?

+++şarjım full

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhaba, 6-7 gün öncesinde Aula F75 almıştım sonra sorunlu olduğu için geri iade ettim yenisini gönderdiler 2 gün önce ve dün sorunsuz çalışıyordu ama bu gün kendi kendine kapanmaya başladı. (uyku modu değil bu arada) 2.4GHz kablosuz modundayken kendi kendine bağlantısı kopuyor ve nedenini bilmiyorum, bağlantısı koptuğunda kabloyu takmam gerekiyor ve takıp çıkardıktan 3-5 dakika sonra falan yine aynısı olup kapanıyor., kısacası kablosuz modunu kullanamıyorum. Ne yapabilirim?

+++şarjım full
Hocam bıkmadınızmı artık iade edin kurtulun sonra sağlam bir klavye çekin jet75 vb.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
vallaha bıktım artık hocamda ne alabilirim ki klavye başka

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89

hocam f1 f2 tuşları da olsa daha iyi olur

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
89
Çok güzel klavyedir hocam alın geçin.
bakıcam hocam sağ olasın

Bunlarda fn+ sayılara basarak yapıyorsun ben de bu tarz klavye kullanıyorum çok sorun olmuyor
tamam hocam bakalım sorun devam ederse iade edip alıcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri