- Tepki
- 3
yks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?

Öyle yapacağına random işaretle belki çoğunluğu tutturursunyks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?![]()
Optik kodlanmış geliyor kardeşim.yks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?![]()
Ne gerek var?yks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?![]()
birde random salla şıkları güzel puan alırsan patrick e armagan etmek zoruna gitmesinyks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?![]()
niyeyks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?![]()
hocam iyi misiniz HDŞNQŞFyks ismimi Patrick batman ya da Ruinead King yazsam kağıt sayılır mı ? optik nasıl olsa tc girıyorum ordan bulurlar adımı dimi ?? dimi ?![]()