Neres olabilir belki erenin tersi selimin baş harfi.Merhaba arkadaşlar 2 bin küsür oyun kanalım var ve artık adımı değiştirmek istiyorum oyun ile alakalı kanal adı önerilerinizi bekliyorum![]()
Ad soyad olarak istemiyorum daha böyle dikkat çekici ve yaratıcı olabilirNeres olabilir belki erenin tersi selimin baş harfi.
valorant zula gibi oyunlar oynuyoruz genelde arada sırada farklı oyunlara kayabiliyorum çoğunluk canlı yayın yapıyorumHangi oyunlar üzerine mesela kanalınız ? Benimde kanalım var ama ürün incelemeleri yapıyorum ve canlı yayında da abonelerim ile oyun oynuyorum. Bireysel Tüketici için fatura kesildiğinde “Nihai Tüketici” olarak ifade edilir. Bende o ünvânı kanal adım yaptım.
Fps ve rekabetçi oyunlar üzerine anladığım. Bende canlı yayında onları tercih ediyorum. İyi bir oyuncu olmasamda yeni aboneler edinmemi sağlıyor. Ama siz sadece canlı yayın ve rekabetçi oyunlar üzerine olduğu için, özgün bir isim bulmanız lazım. Naçizane tavsiyem, “Gamer” kesilmesini içeriğinde kullanmayın, çok banel oldu artık. Oyunlarda sürekli tercih ettiğiniz bir Nick var ise ondan türetebilirsiniz. Hem oyun adınız hemde kanal adınızın aynı ve ya benzer olması iyi olacaktır.valorant zula gibi oyunlar oynuyoruz genelde arada sırada farklı oyunlara kayabiliyorum çoğunluk canlı yayın yapıyorum
düşüneceğimFps ve rekabetçi oyunlar üzerine anladığım. Bende canlı yayında onları tercih ediyorum. İyi bir oyuncu olmasamda yeni aboneler edinmemi sağlıyor. Ama siz sadece canlı yayın ve rekabetçi oyunlar üzerine olduğu için, özgün bir isim bulmanız lazım. Naçizane tavsiyem, “Gamer” kesilmesini içeriğinde kullanmayın, çok banel oldu artık. Oyunlarda sürekli tercih ettiğiniz bir Nick var ise ondan türetebilirsiniz. Hem oyun adınız hemde kanal adınızın aynı ve ya benzer olması iyi olacaktır.
Düşünen Adamdüşüneceğim