Yardım Youtube'a Tikladiğimda Çikan Ekran

prospect

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Düzgünce sürücüleri, kullandığım programları, eklentileri falan yükledim. RevoUninstaller ile Windows'un gereksiz programlarını sildikten hemen sonra YouTube, Instagram ve Twitter tıkladığımda bu ekranla karşılaştım. Ortada Thank you for install! yazıyor sağ üstte de ne kadar süre kaldı falan yazıyor hiçbir şeye tıklayamıyorum. Nedir bu bilen var mı? Başka herhangi bir sitede vs. böyle bir sorun olmadı. Kullandığım eklentileri, programları falan attım.

Tüm eklentileri kaldırdım. O şekilde düzeldi. Hangi eklentinin sebep olduğundan emin değilim, valla deli etti ya.

Son düzenleme:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Tarayıcı ayarlarından önbellek/çerezleri temizlemeyi denedin mi? Kardeşim eğer denemedıysen lütfen bir dene.

KS

prospect

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tarayıcı ayarlarından önbellek/çerezleri temizlemeyi denedin mi? Kardeşim eğer denemedıysen lütfen bir dene.
Virüs falandır diye hızlı davranıp eklentilerin hepsini sildim ve sorun çözülmüş oldu. Hangi eklenti sebep oldu bilmiyorum hepsini tekte sildiğim için kontrol etme zamanım olmadı. Bugün yüklediğim bir kaç yeni eklenti vardı onlar haricinde eskiden beri kullandığım, güvenliğinden emin olduğum eklentileri kurdum. Şimdilik bir sıkıntı kalmadı. Teşekkür ederim yardım çabanız için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri