YouTube'da kanal açacağım sizce en çok hangi oyun oyunlar izlenir?
A ATG Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 2 Tepki 0 21 Ocak 2024 #1 YouTube'da kanal açacağım sizce en çok hangi oyun oyunlar izlenir?
StalinGradOF Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 10 Mar 2023 Mesajlar 111 Tepki 16 Konum Manisa 22 Ocak 2024 #2 Bence hikaye temalı oyunlar sarar kanka ben bir izleyici olarak bu fikri veriyorum Hee bana sorsan ben full Farming simülatör 22 takiliyorum
Bence hikaye temalı oyunlar sarar kanka ben bir izleyici olarak bu fikri veriyorum Hee bana sorsan ben full Farming simülatör 22 takiliyorum
mehmet alinin mee si Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 383 Tepki 72 22 Ocak 2024 #3 Mücahit_450' Alıntı: Bence hikaye temalı oyunlar sarar kanka ben bir izleyici olarak bu fikri veriyorum Hee bana sorsan ben full Farming simülatör 22 takiliyorum Genişletmek için tıkla ... Hikayeli oyunlar izlenmez
Mücahit_450' Alıntı: Bence hikaye temalı oyunlar sarar kanka ben bir izleyici olarak bu fikri veriyorum Hee bana sorsan ben full Farming simülatör 22 takiliyorum Genişletmek için tıkla ... Hikayeli oyunlar izlenmez