pch hero sistemi aldım ve oyunlarda sistem özelliklerinden dolayı yüksek fps alıyorum.240 hz monitör aldım ve yüksek fps limitinin olmaması gerekiyor oyunlarda.Limiti düşük fps lere çektiğimde ekran gitmiyor.Çözüm bulamadım yardım edin lütfen.
Monitör markası nedir bende de arada anlık oluyor ve düzeliyor.pch hero sistemi aldım ve oyunlarda sistem özelliklerinden dolayı yüksek fps alıyorum.240 hz monitör aldım ve yüksek fps limitinin olmaması gerekiyor oyunlarda.Limiti düşük fps lere çektiğimde ekran gitmiyor.Çözüm bulamadım yardım edin lütfen.
wievsonicMonitör markası nedir bende de arada anlık oluyor ve düzeliyor.
Ben paylaşmıştım sanırım 4099tl idi onu mu aldınız ?wievsonic
Ben paylaşmıştım sanırım 4099tl idi onu mu aldınız ?
Belki monitörle ilgili bir sorundur bir servise yollayın.
O fiyata 240hz bulunur mu ya? Link atar mısınızBen paylaşmıştım sanırım 4099tl idi onu mu aldınız ?
Konuma bakayım varsa atayım.O fiyata 240hz bulunur mu ya? Link atar mısınız
O fiyata 240hz bulunur mu ya? Link atar mısınız
Şu an 5060 TL olmuş fiyat yine çok yüksek değilO fiyata 240hz bulunur mu ya? Link atar mısınız
Sıfır Amazon üzerinde satılıyor yanında birde çizim tableti var.İkinci el mi aldığınız monitör
amazon bildiğim kadarıyla para iadesi yapıyor servise göndermiyorBelki monitörle ilgili bir sorundur bir servise yollayın.
hayır amazon tr den yeni aldımİkinci el mi aldığınız monitör
ben oyunlarda yüksek fps aldığımda monitörümün ekranı siyah oluyor ve geri dönüyor nedenini bulamadımHatayı tam olarak anlayamadim. Detaylandirip sade dille anlatabilir misiniz ?
amazonda sadece iade var diye biliyorumBelki monitörle ilgili bir sorundur bir servise yollayın.
linki var mı onun 22.9.1 kullanıyorum 22.10.1 güncellemsi var yapim miEkran kartı driveriniz WHQL sürüm mu ? Eğer değilse Ddu ile kaldırıp WHQL sürümü kurun. Hangi bağlantı türünü kullaniyorsunuz monitörle ekran kartı arasında ?
evetekran kartı amd mi
Driver bölümünde yanında parantez için de yazar zaten hocamlinki var mı onun 22.9.1 kullanıyorum 22.10.1 güncellemsi var yapim mi