Yardım Yüksek Seste Çalışıyor PC Neden??

hasan256

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
arkadaşlar pcyi iki gün önce w11 yükledim ve ondan sonra pc yük altında olmasa bile yüksek seste çalışıyor mesela görev yöneticisi yüzde 40 çalışıyor olarak gözüküyor boştayken neden? pcnin güncellemeleri de tam yüksek seste çalışıyor ve rahatsız edici bir şekilde oyunlarda da böyleydi. w10dayken böyle bir sorun yaşamıyordum. görev yöneticisi açtığım zaman yüzde 40 gözüküyor. ve boştayken bu hızda olması normal mi
1754090937553.png
bu hızda olması

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Görev yöneticisi açıldığı için o an kullanım artıyor olabilir. Msi center i açtığımda işlemci sıcaklığı birden fırlıyor bende mesela. Sonra geri iniyor tabii.

Fan sesi için ise biostan fanları ayarlayabilirsiniz.

KS

hasan256

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Görev yöneticisi açıldığı için o an kullanım artıyor olabilir. Msi center i açtığımda işlemci sıcaklığı birden fırlıyor bende mesela. Sonra geri iniyor tabii.

Fan sesi için ise biostan fanları ayarlayabilirsiniz.
hocma biostan hani bi öneri var mıdır fanlar için acaba ayar anlamında pek bilmiyorum ama

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
hocma biostan hani bi öneri var mıdır fanlar için acaba ayar anlamında pek bilmiyorum ama
Valla o fan ayar işlerini ben de pek anlamıyorum. MSI Center'a yaptırmıştım ben güzel olmuştu. Anakartın msi ise oradan yapabilirsin uygulama içinden Soğutma Sihirbazını yükleyerek.

KS

hasan256

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Valla o fan ayar işlerini ben de pek anlamıyorum. MSI Center'a yaptırmıştım ben güzel olmuştu. Anakartın msi ise oradan yapabilirsin uygulama içinden Soğutma Sihirbazını yükleyerek.
tamam hocam peki bu hız yük altında değilken niye bu kadar hızlı çalışıyor biliyor musun? 4.05ghz

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Windows güç seçeneklerinde yüksek performans seçiliyse onunla alakalı olabilir.

5 7500f kullanıyorum maks hızı 5.1 , benim boşta hızım ortalama 4.7 .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri