Yüksek Sıcaklık Sorunu

Berşan Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ben msi 1050ti tek fan model aldım.psu 300w idi psu çok fazla ısınıyordu bundan dolayı kasanın dışıda ısınıyordu ve işlemci 90 derece ekran kartı 70-75 derecelere kadar çıkıyordu bende psu kaynaklı diye düşündüm gittim 500w 80+ psu aldım ama sorun hala aynı sıcaklıklar efsane yüksek napabilirim lütfen yardım edin.. ( bu arada işlemci fanı arızalanmıştı yeni fan + termal macun yenılemesı yaptırdım ) sorun hala aynı..
Sistem : i7 870 - 1050ti - 8 gb ram - 1.5 tb hdd - 500w 80+ psu - foxconn h55mxv anakart

KS

Berşan Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN LÜTFEN

Expert' Alıntı:
işlemci sürekli %100 çalıştığı için ve stok fan türü kullandığın için artı dar boğaza girdiği için ısınması normal

işlemci sürekli %100 çalışmıyor mesela cs go gibi oyunlarda %30-40 kullanılıyor ama bf1 da %90 çalışıyor.ayrıca kullandığım fan stok fan değil ama aynısı diyebiliriz.(fps olarak kayıp yaşamıyorum yani izlediğim videolarda 1050ti kaç fps alıyorsa bendede aynısı )

KS

Berşan Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN LÜTFEN

Expert' Alıntı:
stok fan türü dedim zaten de işlemci ısınıyorsa ya macunu kurumuş ya %100 çalışıyor sürekli yada fan yetersiz

tamamda bu psu neden bu kadar fazla ısınıyor 300w psu da ısınıyordu çok yeni aldığımda ?

ardangm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Psu bi zamanlar bnimkide köpek gibi ısınırdı elimi koyardım ısınırdım bazen çünkü fansız kullanırdım psuyu :D :D :D :D :D :D smdi gta5 falan hiç ısınma yapmıyor kasam allaha şükür :D kasa attığı havayı geri geliyo ola bilir kasa kapalı biyerde duruyosa sıcaklık döner dolaşır geri gelir sonuçta.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri