Arkadaşlar CS-GO ' da en yüksek ayarlarda 150 fps en düşük ayarlarda yine 150 civarı fps alıyorum. Nedeni nedir?
Sistemim: İntel i5 11300H
RTX 3050
16 GB Ram
Sistemim: İntel i5 11300H
RTX 3050
16 GB Ram
hepsini denedim ama değişmedi. önceki bilgisayarım daha düşük sisteme ssahipti ama yüksek ayarlarda 60 fps düşükte ise 240 fps görüyordum. işlemcisi i5 7300 düBunun sebebi CS:GO oyununun işlemci tabanlı bir oyun olmasından kaynaklanıyor. Sisteminiz 150 fps'ten fazla alabileceğiniz bileşenlere sahip, bütün güncel driverleri kurun. Nvidia için özel performans ayarlarını kurun ve güç seçeneklerinden işlemciyi yüksek performans alabileceğiniz ayarlara getirin. Böylelikle alabileceğiniz maksimum FPS'i elde edeceksiniz.
Rehber - NVIDIA En Iyi Fps Ve Performans Ayarları [2022]
Merhaba dostlar, Bu rehberimiz nvidia ekran kartına sahip yeni sistem toplamış arkadaşlar için olacaktır. Oyunlarınız ve sisteminiz için en iyi optimizasyonları yapacağız, geforce experience uygulamasını etkili kullanacağız ve tüm sorularınızı bu konu altında cevaplayacağız. Yavaştan...forum.pchocasi.com.tr
Bunun sebebi CS:GO oyununun işlemci tabanlı bir oyun olmasından kaynaklanıyor. Sisteminiz 150 fps'ten fazla alabileceğiniz bileşenlere sahip, bütün güncel driverleri kurun. Nvidia için özel performans ayarlarını kurun ve güç seçeneklerinden işlemciyi yüksek performans alabileceğiniz ayarlara getirin. Böylelikle alabileceğiniz maksimum FPS'i elde edeceksiniz.
Rehber - NVIDIA En Iyi Fps Ve Performans Ayarları [2022]
Merhaba dostlar, Bu rehberimiz nvidia ekran kartına sahip yeni sistem toplamış arkadaşlar için olacaktır. Oyunlarınız ve sisteminiz için en iyi optimizasyonları yapacağız, geforce experience uygulamasını etkili kullanacağız ve tüm sorularınızı bu konu altında cevaplayacağız. Yavaştan...forum.pchocasi.com.tr
açıkta da kapalıda da aynı durum oluyordikey eşitleme yani V-sync açık mı ?