Yurt Dışı Huwaeı P20 Pro Imei Sorunu.

MehmetSlm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Elimde huwaeı p20 pro telefon var yurt dışından geldi ancak imei süresi doldu.Eski telefonumun imeisini yeni telefona atabilirmiyim ? Bu legal bir şey mi? Eğer böyle bişey mümkünse nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevirim.:)

ahmetR5246

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
cihazınız çift sim muhtemelen isterseniz öbür sim yuvasına takıp uzatabilirsiniz tabi eğer daha önce yapmadıysanız

diğer konularda pek bı bilgim yok ama eski cihazdan kayıtı kapattılar diye biliyorum

KS

MehmetSlm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cihazınız çift sim muhtemelen isterseniz öbür sim yuvasına takıp uzatabilirsiniz tabi eğer daha önce yapmadıysanız

diğer konularda pek bı bilgim yok ama eski cihazdan kayıtı kapattılar diye biliyorum
Teşekkür ederim , şimdi denedim şebeke geri geldi.
Ne kadar süre kullanabileceğim..:)

ahmetR5246

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
4 ay daha kullanabileceksiniz yıl başında tekrar yenilenicek bu süre 4+4 şeklinde

*düzeltiyorum 6ay daha kullanabileceksiniz yani birnevi sınırsız sadece sim yuvasını değiştirmeniz gerekicek altı ayda bir

ama 6 ay kullanabilmek için başvuru gibi bişey varmış edevletten onu halletmeniz gerek yani kısacası siz ne kadar kayıtsız kullandıysanız okadar daha kullanıcaksınıx diyebilirim

Son düzenleme:
KS

MehmetSlm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
4 ay daha kullanabileceksiniz yıl başında tekrar yenilenicek bu süre 4+4 şeklinde

*düzeltiyorum 6ay daha kullanabileceksiniz yani birnevi sınırsız sadece sim yuvasını değiştirmeniz gerekicek altı ayda bir

ama 6 ay kullanabilmek için başvuru gibi bişey varmış edevletten onu halletmeniz gerek yani kısacası siz ne kadar kayıtsız kullandıysanız okadar daha kullanıcaksınıx diyebilirim
İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler.:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri