Yurtdışı Amazondan İşlemci Almak

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Merhabalar,

Amazon Almanya'dan vergiler falan dahil dün atmıştım garantisi var mı diye 2100 bilmem kaç liraydı bugün 2200 lira civarı olmuş. Yurtdışından ryzen 5 5500 işlemci alınır mı yani bunu alayım mı PC parçalarını yavaş yavaş almayı düşünüyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Alinabilir bir sıkıntısı yok. Yine de yarin amazon tryi beklemenizi oneririm indirime girebilir Tr tarafinda da

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Şöyle söyleyin yani garantisi olup olmadığını tam bilmiyorum hala,olmasada değer mi yani garanti olmaması çok şey kaybettirir mi?

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
İşlemcide sorun çıktı diyelim garanti olmadığı için çok büyük sıkıntı yaşar mıyım?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam yarın prime indirimleri başlıyor eğer bütçene uyan bir şey olmazsa alabilirsin. Pc de en sağlam olan kısım işlemci aldın taktın çalışıyor zaten senden kaynaklı bir problem olmazsa sıkıntı yaşaman çok zor.

cancan1135

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şöyle söyleyin yani garantisi olup olmadığını tam bilmiyorum hala,olmasada değer mi yani garanti olmaması çok şey kaybettirir mi?
Tüm Avrupa ülkelerinin amazonlarında ülkemizi kapsayan 2 yıl garanti mevcut. Yani aldığınız ürün arızalandığında amazon ile iletişime geçip ürünü iade olarak amazona gönderebiliyorsunuz kargo bedelini siz ödüyorsunuz daha sonra amazon kargo bedelini de tarafınıza iade ediyor.

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
amazon germany satıcı alınır,türkiye indirimini beklemene gerek yok çünkü Amazon türkiye satıcısında zaten 5500 işlemci yok.Bir sorun çıkarsada amazon ile iletşime geçiyorsun kapına dhl firması geliyor senin yapman gereken şey çıkmıyor

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
hatta amazon türkiyenin sattığı amd işlemci bile yok o yüzden beklemene gerek yok

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Amazon, ürüne hasarlı gelmesi ya da normal kullanımda bir sorun olması durumunda 30 günlük bir iade süresi tanıyor diye biliyorum. İşlemciler kolay kolay sorun çıkartan ürünler değiller bir sorun olacağını sanmıyorum.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
O zaman alıcam işlemciyi,teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri