Yurtiçi Kargo Adrese Kurye Çağırma

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba herkese ben itopyadan sistem aldım fakat arızalandı müşteri hizmelerini aradım itopyanın mağazası uzak olduğundan kargoyla göndermek istedim kargo kodu verdiler yurt içi kargoyla gönder dediler kodu aldım fakat kasam ağır yürüyerek götürmemde zor aracımda olmadığında mütevellit yurtiçi kargonun adrese kurye talep ettim sizce gelir mi ve itopyanın verdiği kodu mu vermem lazım ekstra kendim ödeme mi yapman lazım?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Merhaba herkese ben itopyadan sistem aldım fakat arızalandı müşteri hizmelerini aradım itopyanın mağazası uzak olduğundan kargoyla göndermek istedim kargo kodu verdiler yurt içi kargoyla gönder dediler kodu aldım fakat kasam ağır yürüyerek götürmemde zor aracımda olmadığında mütevellit yurtiçi kargonun adrese kurye talep ettim sizce gelir mi ve itopyanın verdiği kodu mu vermem lazım ekstra kendim ödeme mi yapman lazım?
Çağırdığın kargocuya eve çağırma bedeli ödüyorsun sana verilen iade kodunu da kargo üzerine yapıştır hepsi bu kadar.

KS

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Çağırdığın kargocuya eve çağırma bedeli ödüyorsun sana verilen iade kodunu da kargo üzerine yapıştır hepsi bu kadar.
hocam uygulama üzerinden talep oluşturdum orada 250 tl kargo ücreti çıkıyor kargocu geldiğinde sadece kargo kodunu versem olur mu

hocam uygulama üzerinden talep oluşturdum orada 250 tl kargo ücreti çıkıyor kargocu geldiğinde sadece kargo kodunu versem olur mu
Yani geldiğinde iade kodunu versem yeterli olur mu şubeye götürsem kargo kodunu vererek zaten veririm ama bu kurye hizmeti ekstra uygulamada para istiyor ekran görüntüsünüde attım

Ekli dosyalar

• D39F4E82-D418-4BBE-959E-258CC1A7E4B3.png
    D39F4E82-D418-4BBE-959E-258CC1A7E4B3.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 70

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237

Yani geldiğinde iade kodunu versem yeterli olur mu şubeye götürsem kargo kodunu vererek zaten veririm ama bu kurye hizmeti ekstra uygulamada para istiyor ekran görüntüsünüde attım
Kargo 30 desi üstündeyse eğer ağır bir şeyse bir de bu kadar fiyat çıkması normal Yurtiçi kargo operasyon biriminde görev alıyorum bende genel de kuryeyi eve çağırmalar biraz tuzlu oluyor evet konuyu erken görseydim iş yerinde sana indirim kupon tarzı bir ücret çıkarırdım.

KS

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Kargo 30 desi üstündeyse eğer ağır bir şeyse bir de bu kadar fiyat çıkması normal Yurtiçi kargo operasyon biriminde görev alıyorum bende genel de kuryeyi eve çağırmalar biraz tuzlu oluyor evet konuyu erken görseydim iş yerinde sana indirim kupon tarzı bir ücret çıkardım.
Sağolasın teşşekürler hocam sen bilirsin o zaman sana soriyim şimdi kargom 7 kilo anca vardır benim sorum itopya bana kod verdi gelen görevliye onu versem ekstra zaten adrese çağırma bedelini vericem kargo parası onlar karşılıyor diye düşünüyorum benim demek istediğim kod ile olur mu uygulamada kod girilmiyor çünkü şubeye gitsen orda kargo kodu veriyorsun da burda öyle şansın yok

Son düzenleme:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Sağolasın teşşekürler hocam sen bilirsin o zaman sana soriyim şimdi kargom 7 kilo anca vardır benim sorum itopya bana kod verdi gelen görevliye onu versem ekstra zaten adrese çağırma bedelini vericem kargo parası itopya veriyor zaten kod o yüzden veriyor diye düşünüyorum benim demek istediğim kod ile olur mu uygulamada kod girilmiyor çünkü şubeye gitsen orda kargo kodu veriyorsun da burda öyle şansın yok
Evet kod ile olur zaten elinde zaten iade kodu mevcut bir sorun çıkmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri