Yüzen laptop varmı kaptan ;)

Ömer Faruk Oral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamun Aleykum,

Ben gemide calisiyorum arkadaslar,laptop almayi dusunuyorum fakat hep seyahat halinde olacagim icin en fazla 3 yada 4 sene kullanabilecegim bi laptop almak istiyorum. Butce en fazla 4000 tl kusur olur.baktim ben bi kac tanesine de su bilgisayarlar arasinda kaldim varsa bunlara yorumlariniz yada bu fiyata kadar baska onerileriniz varsa yardimci olabilirmisiniz ?

MSI GP72 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-17.3''-GTX950M 2GB-W10

MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10

Dell Inspiron 7559 B70D128W81C i7-6700HQ 8GB 1TB 128GB SSD 4GB GTX960M 15.6 Windows 10

Abra A7 V6.5.1 17.3"

Abra A7 V6.5 17.3"

Abra A5 V8.1.2 15.6"

Tesekkurler simdiden
Syglr Omer Kaptan..

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
Aleyküm selam,

Açıkçası sektörde revaçta olan laptop modelleri bunlar kullanıcısını son derece memnun ediyor. Tavsiye olarak Monster Tulpar T7 önerebilirim GTX 980 var içerisinde. Sizin bahsettiğiniz modeller arasında da Abra A7 ve MSI GP62 derim ekran kartı ve RAM olarak daha önde tabii ki fiyatlar da ona göre değişiyor.

Dell'in de şöyle bir avantajı var adamlar sisteme SSD koymuşlar. Oda sağlam yani bakmayın masum durduğuna :)

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Benim sana tavsiye Dell çünkü soğutması 2 egzoz fanı var soğutması iyi 960 m var i7 var dell kalitesi zaten tartışılmaz

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
Benim sana tavsiye Dell çünkü soğutması 2 egzoz fanı var soğutması iyi 960 m var i7 var dell kalitesi zaten tartışılmaz
abi bence hiç öyle düşünme bende şu an dell kullanıyorum pc önceden aşırı derecede ısınıyodu şimdi zar zor ısınmayı durdurdum biraz açıkçası ben memnun kalmadım dell'den

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hunkar dogan' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
abi bence hiç öyle düşünme bende şu an dell kullanıyorum pc önceden aşırı derecede ısınıyodu şimdi zar zor ısınmayı durdurdum biraz açıkçası ben memnun kalmadım dell'den

senin aldığın notebook kaç tl fiyatını bilmiyorum ama çalıştığım belediye firmasında kullanılan çoğu pc tougbook notebook monitör dell in hatta 1997 den beri kapanmayan sistem bilgisayarı vardı 1 defa bile kapanmadan 2014 yılına kadar çalıştı sadece yılda 1 kere içine hava basıp tozları temizliyorlardı yine ona keza kullanılan monitörler yıllarca kapanmadan çalıştı sadece mavi ekran hatası veren 1 kasa için garantisinin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen gelip arızayı gideremeyince ertesi gün yenisini getiren bir servis var eğer sorun yaşıyorsan git servise ver eminim kısa süre içerisinde halledilecektir

KS

Ömer Faruk Oral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gayet açıklayıcı oldu hocam eyvallah ;)

Ama ikisinin arasında bi teklik fark var buna değermi bu bu binliralık fark ?

KS

Ömer Faruk Oral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun,film asgari oranda ofis programları.
Hocam açıkçası gemide kullanılan laptopun ömrü çok gitmiyor bunu da göz önünde bulunduruyorum.

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
PCMaster' Alıntı:
Ömer Faruk Oral' Alıntı:
Oyun,film  asgari oranda ofis programları.
Hocam açıkçası gemide kullanılan laptopun ömrü çok gitmiyor bunu da göz önünde bulunduruyorum.

Rütbeli falanmıyız hocam. Eğer ki öyleyse Dell'de ki servis hizmetinin bir artısı kalmayacak. Ben monster'da kullandım Dell'de kullandım MSI'ya hiç ısınamadım bilmiyorum. Tercih senin hocam rutubete darbeye dikkat et yeter bence sen.

Rütbeli değilim ama şimdiye kadar deneyimlediğim kullandığım en iyi marka ve parasını sonuna kadar hak ediyor

KS

Ömer Faruk Oral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Günaydın ;)
Dün yazacaktım da bana diyo karıştı ortalık diyede yazamadık ?
Yok hocam bizimkisi yük gemisi.konteyner gemisinde 3.kaptanım şuan.
MSI kanka dell diyonda o da 4,600 falan monster 3 bucuklarda ;)
Peki bu ikinci eller hakkında ne düşünüyosun hocam buldum bi tulpar 3 bine alınırmı ikinci el laptop ?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
MSI' Alıntı:
Dün elime bir laptop düştü 16 gb ram i7 6700hq 4 gb 960m ekran kartı 1 tb +128 gb  SSD  15.6 ekran 6 aylık 3000 tl ye veriyorum şuan satış fiyatı 4800 olması gerekiyor
Asus n511nw

İkinci el sistem toplarım hep çünkü adam alıp paraya sıkışıyor 4 e aldığını 2 ye veriyor

Bu mantıkla iyi oluyor

Kutusu fatura herseyi var

Lütfen reklam yapmayalım ;)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri