Zi̇o Gami̇ngden Kesinlikle Birşey Almayın Arkadaşlar!

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Zio Gamingde yaklaşık 3 ay önce kolçak padler satın aldım. Daha sonra iptal etmek istediğimi söyledim iade alamadıklarını söylediler ve internet alışverişlerinde 14 gün içinde de iade hakkımız olduğunu biliyorum. Bende Hakkımı aramak için Tübise şikayet oluşturdum ve iadem kabul edildi elimde belge var. Hala direniyorlar telefonla görüştük dediklerini aktarıyorum '' işte kargoya 70 TL ödüyoruz gönderirken alırken aynı şekil bu kargoyu göndermek için 7-8 kişi çalıştırıyoruz gibi... '' caydırıp iade etmemem için çabaladılar. Arada 3 ay geçmese belki iyi niyet gösterirdim ama insanlarla alay ediyorlar resmen şimdi İcraya vereceğim onları o parayı alacağım bir şekilde bunları yazıyorum özellikle bu firmadan almayı düşünen arkadaşlar varsa tekrar düşünsünler zio gaming pişmanlıktır.Şikayetvarda bir sürü şikayet var diger insanların yazdıklarınıda mutlaka bakın ben ilk ve son alışverişimdi !!...

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-10-06 at 15.49.04.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-06 at 15.49.04.jpeg
    461.3 KB · Görüntüleme: 39
  • KararFormu (2).jpg
    KararFormu (2).jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 40

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Yerim onların şirket politikasıni. Uğraştığınız için tebrik ederim hocam yavaş yavaş alışacaklar kural kanuna.

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Yerim onların şirket politikasıni. Uğraştığınız için tebrik ederim hocam yavaş yavaş alışacaklar kural kanuna.
400 tl çok büyük meblag degil ama adamlar Tüketici hakem heyetinin kararını bile umursamıyorlar bugun aradım yine salladılar en azından paylaşayım dedim almadan önce araştıran eden olur biz bulaştık onlar bulaşmasın kendileri kaybeder şikayetvarada yazdım özellikle hafta içide İcraya gidicem dava açıcam

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
hakkını ara. iade / kargo işleri internet satışının doğasında var. bunları göze alamaycak firma internet satışı yapmamalı bana göre

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri