Kullanıma göre değişir günde 10 defa 5 saniye oldugunu dusunurek ortalama 1.5 ayBenzini tam doldurulmuş orijinal zippo çakmak kaç gün gider ? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.
Benimki neden 3 günde bitiyor MFLAKGPALFLSKullanıma göre değişir günde 10 defa 5 saniye oldugunu dusunurek ortalama 1.5 ay
Ne kadar kullaniyorsun wldkwodnwofmelwBenimki neden 3 günde bitiyor MFLAKGPALFLS
Nasıl yanormal bir kullanımda 5 gün gidiyor.
Elinde oynarsan 3 günde biter
O doldurtuyordur başka yerde senin haberin yokturNasıl yabiz arkadaşın zippoyu 2 ay a 1 dolduruyoruz
Bence deO doldurtuyordur başka yerde senin haberin yoktur![]()
Ben zippoyla el hareketi falan çekiyorum hareket yapıyorum 3 günde bitiyor sigara için de yakıyorum.normal bir kullanımda 5 gün gidiyor.
Elinde oynarsan 3 günde biter
Hocam o hangi zippoymuş 1.5 ay gidiyor. Benim zippo alevi 1 hafta dayanıyor ancaKullanıma göre değişir günde 10 defa 5 saniye oldugunu dusunurek ortalama 1.5 ay
OlabilirO doldurtuyordur başka yerde senin haberin yoktur![]()
İlk gün o doldurmadan sonraki koku ve alev boyutu o kadar güzel ki 3-4 gün geçince bitiyor ya. Bi de sigara içiyormuşsunuz zipponun benzine mi para yetişsin, sigaraya miBence de
Ben zippoyla el hareketi falan çekiyorum hareket yapıyorum 3 günde bitiyor sigara için de yakıyorum.