sistem ne hocam? maşallah güzel duruyor, beyaz soğutucu olsa tamammış, soğutucu satılıksa görüşebiliriz, hem size hem bana faydası olur inşallahZoko king kasa aldım tüm fanları ve bağlantıları yaptım ama sıvı soğutmam ve ramlerim kasa fanlarından bağımsız çalışıyor bunu nasl düzelticem veya ne yapmam lazım
İlerde satıp onuda beyaz yapıcam inşallah şuan eski kasamı satıyorumsistem ne hocam? maşallah güzel duruyor, beyaz soğutucu olsa tamammış, soğutucu satılıksa görüşebiliriz, hem size hem bana faydası olur inşallah
Zokonun kontrolcüsü mevcut 2 argb 2 led olması lazık bir adette ekran kartından geliyor biraz araştırdım pwm diye bi kablo ile yapılıyormuş sanırım kontrolcüden anakarta bağlantı bi adet kablo var ama bağlayacak bir yer bulamadım bir ucu 15 v a girdm ama yanında 3 pimlik vdc diye bir pim var onu nereye takıcagımı bilmiyorumÇok güzel duruyor, görüntü olarak.
Güle güle, iyi günlerde kullanmanız dileği ile...
Kasa fan, bağlantılarını nasıl yaptınız* Sanıyorum kasa ile gelen fan-hub, fan kontrolcü türünden bir apara tyok. Kasa fan güç konnektörleri 3 pin veya 4pin??? hangisi.
Birde AIO soğutucu pompa ve fanları Anakartınız nedir, fotodan tam seçilemiyor.
AIO POMP, CPU_FAN VB. birde sys_fan güç bağlantıları
Soğtucuyu bunlara taktınız.... aıo pomp ve cpu fan
pompa, aıo pomp kısmına, radyatör fanlarını da (rad. fanları, bunların 4 pin olması lazım) cpu_fan kısmına takılı ise , etkileşim halindedirler. CPU sıcaklığına göre devirlerini ayarlar rad. fanları. Genelde prensip olarak bu şekilde ilerliyorlar.
BIOS ekranında, vaya anakart yardımcı yazılımında hangilerini görebildiğinize bakın.
Amory crate de fanlar ve ekran kartı hariç görebiliyorum ramler sıvı soğutma anakart kontrolüm mevcut ama kasa kontrolcüden bağımsız çalışıyorÇok güzel duruyor, görüntü olarak.
Güle güle, iyi günlerde kullanmanız dileği ile...
Kasa fan, bağlantılarını nasıl yaptınız* Sanıyorum kasa ile gelen fan-hub, fan kontrolcü türünden bir apara tyok. Kasa fan güç konnektörleri 3 pin veya 4pin??? hangisi.
Birde AIO soğutucu pompa ve fanları Anakartınız nedir, fotodan tam seçilemiyor.
AIO POMP, CPU_FAN VB. birde sys_fan güç bağlantıları
Soğtucuyu bunlara taktınız.... aıo pomp ve cpu fan
pompa, aıo pomp kısmına, radyatör fanlarını da (rad. fanları, bunların 4 pin olması lazım) cpu_fan kısmına takılı ise , etkileşim halindedirler. CPU sıcaklığına göre devirlerini ayarlar rad. fanları. Genelde prensip olarak bu şekilde ilerliyorlar.
BIOS ekranında, vaya anakart yardımcı yazılımında hangilerini görebildiğinize bakın.
Sistem ryzen 7500 fsistem ne hocam? maşallah güzel duruyor, beyaz soğutucu olsa tamammış, soğutucu satılıksa görüşebiliriz, hem size hem bana faydası olur inşallah