26.000-30.000 TL Zotac Ekran Kartlı Hazır Sistem

mvustafa.v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel i5
Ekran Kartı
ZOTAC GeForce RTX 4060 TI GAMING 16GB AMP GDDR6 NVIDIA
ZOTAC GeForce RTX 4060 TI GAMING 16GB AMP GDDR6 NVIDIA Ekran Kartı
Intel i5 12th
ASUS PRIME H610M-R D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz M.2 Kutusuz Anakart
CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Single Ram (2 tane)
THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasa
29k gibi bir fiyatı var tek sorum zotac ekran kartına guvenebilir miyim

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Dostum tabi piyasada Asus , Msi , Gigabyte gibi dev markalar varken ve soğutma konusunda bu markalar gerçekden güzel işler çıkarırken zotac gibi bir markaya güvenmemen yada ön yargılı yaklaşman gayet normal

Markalar arasında tek değişen şey soğutma perfonmanslarıdır mesela x bir marke 5 tane bakır boru kullanır ona göre bir fiyat yansıtır başka bir firma 3 tane bakır boru kullanır ona göre fiyat yazarlar

Soruna gelicek olursak bence 4060ti li bir sisteme 29k gibi bir bütçe ayırmak biraz saçma olabilir zotacda ne iyi ne kötü ortanca sınıf bir marka

KS

mvustafa.v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum tabi piyasada Asus , Msi , Gigabyte gibi dev markalar varken ve soğutma konusunda bu markalar gerçekden güzel işler çıkarırken zotac gibi bir markaya güvenmemen yada ön yargılı yaklaşman gayet normal

Markalar arasında tek değişen şey soğutma perfonmanslarıdır mesela x bir marke 5 tane bakır boru kullanır ona göre bir fiyat yansıtır başka bir firma 3 tane bakır boru kullanır ona göre fiyat yazarlar

Soruna gelicek olursak bence 4060ti li bir sisteme 29k gibi bir bütçe ayırmak biraz saçma olabilir zotacda ne iyi ne kötü ortanca sınıf bir marka
Kanka asus veya diğer söylediğin markalardan alınca fiyat minimum 4k yükseliyor o kadar bütçem yok maalesef

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Son düzenleme:
KS

mvustafa.v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bütçeniz sanırsam 30k ben size bir sistem araştırıcam

Ekran kartı 8gb senin sistemde 16gb ama gıgabyte marka daha sağlam vram düşürmeye değermi bilmiyorum
Bu sistemdeki anakart daha iyi çok daha ileriye dönük bir anakart

üstelik 2k daha ucuz değelendir derim senin attığın sistemde elle tutulur sadece ekran kartının 16gb vram e sahip olması derdim
8 gb alırsam pisman olmam demi yoksa aklımda şu sistem var

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
4060ti 16gb vs 4060ti 8gb vslerini izle dostum aralarında hiçbir fark yok sadece ileriye dönük bir yatırım olabilir 16gb vram ekran kartına sahip olmak almışken tabiki 16gb vram olsun ister insan o sıkıntılı bir seçim ben kesinlikle olmazsın veya olursunuz diyemicem hocam

ben o sistemi alıcak olsam kesinlikle kasayı

THERMALTAKE S200 TG
olarak değiştirridim​

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Zotac düşük özellikli GT210-750 Gibi eski ekran kartlarında problem çıkartıyordu ani elektrik kesintilerinde hasar alıyordu gibi problemleri vardı, üst segmentlerinde kendini biraz geliştirdi bütçe yoksa tercih edilir, sök tak yaparken soket uçları çok hassas en küçük çizilme durumda küçük sorunlar çıkartıyor onun dışında problemleri yok düzenli olarak üzerindeki tozlarını alırsanız, 2 yılda bir soğutma pedlerini yenilerseniz uzun ömürlü olur.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
13100F i boşver 12400f ya da 5600 al
Bu sisteme de bakabilirsin birde işlemci soğutucusu eklersen çok iyi olur. 4060 Tİ 16gb çok gereksiz bir kart 16gb vram oyunlarda hiç bir işine yaramaz o kadar vram kullanacak kadar kartı zorlayamazsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri