X X xAlperen 28 Mar 2025 Reis sa boozew in önerdiklerine katabileceğin bişey varmı acaba daha iyi bir sistem olabilirmi
Telefonunu Çıkra 5 Mar 2025 "sahuraka" nickini ilk gördüğümden beri beni gıdıklıyordu ve o an sonunda geldi!
E E Emirzz 15 Tem 2024 Hocam sizde LG UltraGear 24GN60R-B varmış sanırım önerirmisiniz monitörü g3 ü 2. monitör yapmaya karar verdimde.
Hocam sizde LG UltraGear 24GN60R-B varmış sanırım önerirmisiniz monitörü g3 ü 2. monitör yapmaya karar verdimde.
T T turgay42 17 Mar 2024 selamün aleyküm ben konuyu nasıl ve nerden açabilirim..konuşma başlat seçenegi var yazıyorum olmuyor
V V Vaper06 7 Mar 2024 Hocam son attığım konuyu siler misin? Kimseye ne faydası var ne yararı boş bir konu gereksiz kalabalık yapmasın
Hocam son attığım konuyu siler misin? Kimseye ne faydası var ne yararı boş bir konu gereksiz kalabalık yapmasın
O O omerio 10 Şub 2024 Neredeyse bütün konulara bakıp cevap veriyorsunuz moderatörlüğü hak ediyorsunuz
L L Laaspava 5 Şub 2024 Merhabalar size zahmet açtığım konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
K K Kas Sai a Dyn? 18 Ara 2023 Abi Philips Evnia 25M2N5200P alınır mı 10k bütçe iyi monitör tavsiyeniz var mı