• Reis bi benim konuma bakarmısın acaba boozew çok yardımcı oldu belki seninde eklemek istediğin bişey olabilir
    Merhabalar, spiderman 2 kırıldı adlı konumda linki verdim diye konum kapatılmış üstüne bir kaç gün konu banı yemişim, bunu yapan moderatör arkadaş sizce biraz haksızlık yapmıyor mu? konuda ki linki silip sadece haber başlığıymış gibi düzenleyebilir ve konu açma banı atmayabilirdi,
    Arthur Morgan
    Arthur Morgan
    Konu silindi ancak herhangi bir ceza banlama yok nerede yazıyor banlandığınız?
    firatness
    firatness
    1340 Küsür saniye Ban yazıyordu, iki gün sonra anca konu açabildim..
    firatness
    firatness
    Yani kim mani olduysa bilginiz olsun, ben olsaydım yanlışı düzeltirdim, konuyu silip konu açma engeli atmak yapılabilecek en son şeydir bence :) Herkes moderatör :)
    Hocam bende bir sorun varda rtx 4070 ti i7 12700 k var bende daha yeni Bilgisayar 3 ay oldu ama böyle oyundayken veya bazen boştayken bile monitörun ekranı gidiyor fanlar son hızla dönmeye başlıyor garantiye gönderdik bişe yok dediler ama sorun geçmedi bu sorun sürekli oluyor sıcaklık değerleride normal
    Hocam sa BF 3 için bir şey soracaktım da oyun açılıyor fakat bu sefer de TR yama olmuyor neden acaba?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Son mesajlar

Profil görüntülenmeleri

722

Son görüntüleyenler

1. 722 Profil ziyaretçileri
  2. k4yra
  3. JahKnight