Anasayfa
Forum
Yeni Konular
Forumlarda ara
Keşfet
Yeni Konular
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Gece Modu
Keşfet
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Anasayfa
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
rkarayel 'in en son etkinliği
rkarayel
,
Fan Sorunu
başlıklı konuya cevap yazdı.
Sevindim hocam, kendiniz yapmayı da düşünürseniz görsel iletebilirsiniz buraya elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
27 dakika önce
rkarayel
,
12.000-13.000TL Sistem Öneri (17 Ağustos 2022)
Novanin stok bitmiş ise çok fazla seçenek kalmıyor hocam, bütçe artabilir derseniz hocamın sistemi haftasonu çıkacak bekleyebilirsiniz...
29 dakika önce
rkarayel
,
Bilgisayar Toplama [ Sıfırdan ]
Hazır bütçe varken 650 yerine daha yüksek bir PSU eklesek daha iyi olur, kaliteli bir 650 bu sistemi kurtarır ama yüksek almakta fayda...
36 dakika önce
rkarayel
,
Bilgisayar Toplama [ Sıfırdan ]
Özel bir sebebi yoksa aslında ryzen 5 serisi de işinizi görebilirdi, thermaltake ramler hakkında fikrim yok. Edit: performax kasadan...
39 dakika önce
rkarayel
,
27” Curved Monitör Tavsiye (17 Ağustos 2022)
Grafik işin içine girerse bende kesinlikle önermem flat ekrana aktarım yapılınca senkronizasyon saglanamiyor, ama sadece oyun için...
53 dakika önce
rkarayel
,
Hangi B550 Anakart'ı Tercih Etmeliyim?
Hangimiz internet düzeldiğinde kevgire dönmedi be hocam yeri geldi afk kaldık ölü olarak bile devam ettik :D
55 dakika önce
rkarayel
,
Hele LoL oynarken skill atiyordum 2 yıl sonra gidiyordu harbiden ping herşey ya kötü internette ancak offline sarıyor :)
Bugün 11:53
rkarayel
Tepki
Genzo's ile
Beğen
.
Eskiden hız herşey sanırdım. Artık ping deli ediyor , çıldırıyorum. Online oyun oynuyorsan , kablo en sağlıklısı. İsterse 500 mb al ping...
Bugün 11:52
rkarayel
,
27” Curved Monitör Tavsiye (17 Ağustos 2022)
Va da çok kötü bir panel değil hocam, TN için deseniz katilirdim ama curved isteniyorsa bence alınabilir. Kalite olarak çok sorun...
Bugün 11:43
rkarayel
,
Doğrudur hocam da enteresan ben wifi için sınırlama yoktur diye tahmin etmiştim yanıldım demekki
Bugün 11:25
rkarayel
,
SSD Alcam Öneriler (500gb)
İlaveten marka olarak Pny ve Samsung da tercih edebilirsiniz hocam sorun çıkarmazlar
Bugün 11:14
rkarayel
,
Biraz Acil Laptop Önerisi (17 Ağustos 2022)
Atılan Acer nitro modeli iyidir, Uğur hocamı da tavsiye ederken görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, değerlendirebilirsiniz
Bugün 10:56
rkarayel
,
Ekran Kartım %95 Kullanımda Oluyor Sebebi Nedir?
Değerlerde bir sorun göremedim hocam zaten FPS kısıtlama yapmıyorsanız ekran kartı tam yükte çalışacaktır bu olması gereken senaryo
Bugün 10:46
rkarayel
,
SSD Alcam Öneriler (500gb)
Xpg a data, WD, Kingston tercih edebilirsiniz hocam, araştırma aşamasında iseniz okuma yazma hızlarına da dikkat etmenizi tavsiye...
Bugün 10:35
rkarayel
,
Ekran Kartım Kaç Hz Destekliyor?
Yok hocam, siz oyunda sabitlemediginiz sürece bir kısıtlama olmaz sorunsuz kullanabilirsiniz
Bugün 10:32
Anasayfa
Kullanıcılar