Son aktivite

• F
    furkistayn5531 , Yeni Ürün başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tamam reis nova5 ben almiştim dongle arizalandi iade ettim tekrar alicaktim degişim yapilicakti arkadaşlarım alma kasası plastik hemen...
  • Muamma61
    Muamma61 , Yeni Ürün başlıklı konuya cevap yazdı.
    işte yukarda yazdım güzel insan bana gelen şikayetleri o kulaklık ile. Çözümlerini de onun üstündeki sohbette yazdım. Hatta sana ufak...
  • Muamma61
    Bence beyaz alma benim dilim çok yandı ama dersen ki bobin çızırtısı benim için hiç önemli değil o zaman beyaz alabilirsin. Ama dersen...
  • Muamma61
    Muamma61 , 35.000-45.000 TL Hazır Sistem Değerlendirmesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sakın alma pişman olacaksın sakın alma. O anakart donanım yükseltmeye müsait değil. Hemde hiç değil. çok ama çok dili yanan var. Ama MSI...
  • Muamma61
    Muamma61 , Öneri 1200W Güç Kaynağı Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Şu an ürünü belki de aldın bilmiyorum ama güzel insan bak ufak bir tavsiye. Güç kaynağı yani psu alırken ilk bakman gereken firma fsp...
  • Muamma61
    Şahsen güzel insan aynı durumda idim bende 5070 ti alsam 5080 mi dedim sonra tabi ki 5080 aldım. Ve aynı durumda benim sistem de beyaz...
  • Muamma61
    Muamma61 , Yardım Sistem Yükseltme başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güzel insan tam olarak ne yapıyorsun da bu sistemi yükseltmeye karar verdin? Çok yükselmeye gerek duyulacak sistem değil. Mesela sana...
  • Muamma61
    Muamma61 , 8.000-10.000 TL I5 14400F E Anakart Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu sayfada inteli çok destekleyen yoktur güzel insan yıllar önce bu sayfayı bırakma sebebimdir. Bakma şu an geri geldim gibi gözüküyor...
  • Muamma61
    robotik ses genelde yazılımsal sorun oluyor. Donanım olarak olmuyor ama bu soruyu HS80 max için mi sordun yoksa Cloud 3 S çin mi? Cloud...
  • F
    Tamam reis dtx sevmiyorlar ama ben tekrar alir denerim cloud 3 S ilk aldımda kabloyla güncelledim ilk gün denicem tekrar satın alıcam...
  • Muamma61
    corsair dediğim modelini alıp denediğinde mikrofon da iletişimsizlik mi yaşadınız? Ayrıca yazılımında görünmemesi veya çalışmaması...
  • rootyshaco
    rootyshaco , Telefon Önerisi Lazım (Sıfır) başlıklı konuya cevap yazdı.
    Isınma sorunu yok ise bir sorun olacağını sanmıyorum x6 pro kullanıyorum gündelik kullanımda rahat fakat oyunlarda telefon fazla...
  • F
    Şuan elimde yok alirim tekrar hz hepsini denedim sonra uygulama eko denedim ses asla çıkmıyor hep düşüktü eko hemen denemedim ilk hz...
  • Muamma61
    HyperX NGENUITY yazılımını güncel olması gerekiyor ve Windows ses ayarlarından "Gelişmiş" sekmesinde kaliteyi 32k Hz'e çekmeyi...
  • F
    Cloud 3 S için ne yapiliyor ayar Cloud 3 S için ne ayari yapicaz tekrar alabilirim kafama güzel oturmuştu 3 S kilips kırılırmı ve...
Geri