Son aktivite

• Cristo20
    Cristo20 , İnce Hesap Yalanı başlıklı konuya cevap yazdı.
    hocam bende de dediğim gibi 1000'lik net var ama açılma olayı onla alakalı değil 80mb hız alan arkadaşım geçen indirimde kulaklığı...
  • Ermexx
    Ermexx , Sorum Var Hocam! forumunda Yardım Erasmusla Ilgili Bilgi başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar kız arkadaşım bulgar vatandaşı ama erasmusla akdenize gelecek. daha önce erasmusa giden arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi...
  • U
    uyl0 , Monitör Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q5r-23-8-0-3-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1173810664.html
  • Ş
    şsf1 , 3-3.5K Kablosuz Mouse Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-rog-keris-wireless-aimpoint-siyah-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,226662274.html
  • ZaGor26
    ZaGor26 , Ekran Kartı forumunda Msi̇ RTX 5070 Ile AMD Ryzen 5800X başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar Merhaba Elimde AMD RYZEN 5800X işlemci 2K 180 Hz Monitör Mevcut MSİ RTX 5070 Kullansam Darboğaz Yada uyumsuzluk sorunu...
  • G
    gemini , İnce Hesap Yalanı başlıklı konuya cevap yazdı.
    stok yalandır açılmayan bir sitede ve 4-5 kişi farklı farklı şehirlerde deniyoruz kimsede açılmıyor ve stok sayısı birden 36 lara düştü...
  • B
    berkkk , Öneri Kasa Toplama Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Monitör olarak ne önerisiniz bu sisteme 240 hz yeter mi 360hz almalı mıyım?
  • Cristo20
    Cristo20 , İnce Hesap Yalanı başlıklı konuya cevap yazdı.
    bende 1000'lik internet kullanıyorumda yoğun sitenin açılmamasının onla alakası yok alan bir ton insan var belki stok sayısı yalandır...
  • C
    Corhelia , Öneri Kasa Toplama Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    10.000 ssd 2.500 psu 10.000 anakart 5.000 kasa 2.500 fanlar 2.000 soğutucu 10.500 işlemci + işlemci kiti toplam: 42.500 ekran kartı ram...
  • Y
    ROG Strix OLED XG27AQDPG model monitörü kullanıyorum bağlantıyı display porttan yaptim ama elmb yi açamıyorum 5070ti 9950x3d X870e x3d
  • R
    rebif , Öneri Kasa Toplama Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    ram ram ve ekran kartı hariç bu yazdıklarınız ne kadar tutuyor tek tek alma sebebiniz kredi kartlarına sunlan peşin fiyatına taksit...
  • C
    Corhelia , Öneri Kasa Toplama Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sapphire pure sizin attığınız asus a göre daha serin çalışıyormuş o yüzden onu listeme eklemiştim.
  • Y
    YİĞİT EMRE , Yazılım Sorunları forumunda Ekran Kartimda Sürücü Sorunu Var ! başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Benim problemim şu bilgisayarım normal çalışırken ve ben kullanırken aniden monitör 10-20 saniye kadar donuyor sonra siyah...
    • 1778342959573.png
    • 1778342991818.png
  • P
    PeAx , Öneri Kasa Toplama Önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Seçtiğiniz ram güzel beyaz istiyorsanız...
  • G
    gemini , Sıcak Fırsatlar forumunda İnce Hesap Yalanı başlıklı bir konu başlattı.
    dün gece saat 01.00 da 1₺ ye ürün açıkladılar 1.000 adet stoklu fakat saat 01.00 dan sonra siteye hiçbir şekilde girilemedi 1.000mb...
Geri