YİĞİT EMRE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba
1778342959573.png
1778342991818.png

Benim problemim şu bilgisayarım normal çalışırken ve ben kullanırken aniden monitör 10-20 saniye kadar donuyor sonra siyah ekran geliyor klavyenin mouse‘un monitörün ışığı hepsi kesiliyor ama Kasam'ın ışığı halen yanmaya devam ediyor ve kasa kapanmıyor kapatmak için mecburen fişi çekmem gerekiyor bilgisayarı tekrar açtığımda bilgisayar donuyor özellikle de farem takıla takıla hareket ediyor ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartımın güncelleştirmelerinde bir problem olduğunu bundan dolayı kod 31 hatası verdiğini söylüyor manuel olarak kendim elimle sürücü güncelleştir deyip adımları izledikten sonra indirilmeyen sürücü indirdiğimde sorun düzeliyor ama aradan 1-2 saat geçtikten sonra tekrar aynı problem yaşanıyor.

Pek çok çözüm videosu izledim, yapay zekalara sordum, ekran kartımı DDU ile yenilemeye çalıştım ama işe yaramadı direkt kendim aygıt yöneticisine girerek ekran kartımı sildim ve tekrardan kendim driverlarını kurdum yine olmadı bilgisayarım Windows 10'du Windows 11 yaptım ama sonuç yine aynı bir şey değişmedi

Aygıt Yöneticisi kısmından ekran kartım gözüküyor ama görev yöneticisine baktığım zaman fotoğraftaki gibi ekran kartı gözükmüyor.

Ayrıca son olarak Windows 11 yüklediğimi söylemiştim Windows 11 yükledikten sonra tekrardan bir DDU işlemi yapmak istedim ddu‘da temizle ve yeniden başlat seçeneğini tıkladım normal şartlarda ekran kartımın silinmesi yani aygıt yönetici kısmında gözükmemesi gerekiyordu ama DDU işlemi bitince ben tekrar Aygıt Yöneticisi kısmına baktığımda ekran kartım aygıt yöneticisinde gözükmeye devam ediyordu.

Ne yapmalıyım?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri