Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ytaytSahurakaytayt, Sahuraka adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Daha dün klavye aldım merka edip Recalibrate attım klavyeye ancak yanlış mı yaptım bilmem klavyeyi resetlesem herşey eski ayarına döner mi apex pro gen 3 tkl klavyem
MaRJiNaLSahurakaMaRJiNaL, Sahuraka adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Hocam forumda 2. el ilan paylaşılan bir alan varmı yada direkt konu açıp ilan paylaşabilir miyim?
ytaytSahurakaytayt, Sahuraka adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Hoccam senden rtx 5070 sistem toplamaını istiyoum ama hazır değil kendim toplarım m2 ssd elimde var 1 tb lık bu arada 5070 msi trio var elimde almanyada getridim max bütçe 40 k
bestrocknKOCAEFEbestrockn, KOCAEFE adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Sistem toplarken Efe hocam sağolsun sürekli olarak yardımcı oldu ilgi ve destek gösterdi. Bir beklentisi olmadan her sorduğum soruya her aklımda kalan soru işaretine cevap verdi. Ayrıca bir çok tavsiyede bulundu ve kendisine teşekkür ediyorum. Mükemmel insan..
Hasan06BoozewHasan06, Boozew adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Hocam son konuma yorum yapma şansın varmı iptal edeyim sistemi olmadı gelmeden
AybekbekogluaydinAybek, bekogluaydin adlı kullanıcının profilinde yazdı.
https://amzn.eu/d/7S3VpWt ve https://amzn.eu/d/7GU6ZdU bu iki koltuk Türkiye'ye de geliyormuş da avrupadan yollayabilecek tanıdığın varsa baya ekonomik koltuklar sırt ağrısına yönelik.. Halen bakıyorsundur dedim belki.
selamlar burdan daha etkili olacak sanırsam
Ryzen 7 7700 işlemci r5 7500f değil r7 7700
Thermalright 2x120 mm kule tipi soğutucu
Asus b650m-r anakart
kioxia 1 tb pro modeli yani dram li grupta attığım sistemdeki ssd den daha kaliteli ssd li
sapphire pulse 9070xt ekran kartlı
PRIME B450M-A II anakart amd ryzen 5 4600g serisi işlemci ve rtx 3060 ti ekran kartıyla darboğaza giriyor işlemci mi eksik kalıyor ve sıvı soğutma alsam çözülür mü ?