0xc000007b HATASI

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler bu hatayı 2 kez format atmama rağmen oyunlara girerken alıyorum bazı oyunlarda hata gelmiyor internetde bir çok çözümü var hepsini denedim fakat hiç biri olmadı bazıları format atmamı söylüyor ama dedim gibi 2 kez format attım eksik ne yüklemiş olabilirim bilmiyorum lütfen yardım teşekkürler.

Ln4DWz.png

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
belirtilen yerleri bulamadım biraz daha açıklayıcı olurmusunuz birsuru rar var :)

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet dedınız yere attım hatta pc resledım ve hata devam edıyor oyuna gırerken aynı hata verıyor.

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dedınızın 2 sınıde yaptım hata devam edıyor sunu sormak ıstıyorum dll rarlarını hepsını tek tek rardan cıkarıp attım dogru yapıyorum dımı ?

7Nb1Pr.png

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Normalde directx i otomatik yüklemesi lazım yani DLL leri oyunun dosyalarına gir CommonRedist diye bir klasör var mı yoksa klasörlerin içinde directx klasörünü bul ve içinde ki setup dosyasını yükle.

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet dediğinizi de yaptım oyunu buldum _CommonRedist / DirectX / DXSETUP buldum ve yükledim fakat sorun hayla devam ediyor çözüm yok heralde :(

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
denedım onuda denedım :( win 7 kullanıyordum bu hatayı teamsepak 3 de de verıyordu sonra wın 10 ındırdım teamspekda verdı hata bırden kalktı .net framework 4.5 hatasıda vardı win 10a geçınce oda kalktı fakat 2-3 oyunumda hata devam edıyor bundan once bu hata yoktu. bırsuru uğrastan sonra hayla hata devam edıyor. çözülcek gibide durmuyor.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birde size söylediğim klasörde vc_redist.x64 veya vc_redist.x86 var bunlardan sisteminiz hangisine uyumlu ise onu yükleyin x64= 64 bit x86= 32 bi demek.

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3 tane klosor var hepsinin icinde x64 olanlari yukledim ve hata devam

gWAMnQ.png

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
genel olarak hep denediğim tatktikler verdiği cozumlerı denedım ındırdım yukledım sonra olarak oyunu silip tekrar yüklemek ve son olarak da ;
Çözüm 11: Soruna yol açan DLL dosyalarının değiştirilmesi

Özellikle 64 bit sistemlerde bu çözüm işe yarar. Eğer diğer çözümler işe yaramadıysa bu çözüm en son uygulanması gereken ve riskler içeren bir yöntemdir.

Öncelikle bu dosyayı indirin.

Sıkıştırılmış dosyayı açın.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Güvenli kipte açın.

Zip doyası içerisindeki mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll dosyalarını C:\Windows\System32 klasöründeki dosyaların üzerine yazın.

Bilgisayarı yeniden başlatın.

bunu yapmam lazım ve riskden bahsedıyor ne riski ?

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
VİSUAL C++ 20xx ? olucak bırde ben onuda denedım sanırım ya bu sorun gecmıcek dıe dusunuyorum format atıyorum herseyı yukluyorum yıne aynı hata :( ben ne yapıcam ya

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eh4SS' Alıntı:
genel olarak hep denediğim tatktikler verdiği cozumlerı denedım ındırdım yukledım sonra olarak oyunu silip tekrar yüklemek ve son olarak da ;
Çözüm 11:  Soruna yol açan DLL dosyalarının değiştirilmesi

Özellikle 64 bit sistemlerde bu çözüm işe yarar. Eğer diğer çözümler işe yaramadıysa bu çözüm en son uygulanması gereken ve riskler içeren bir yöntemdir.

Öncelikle bu dosyayı indirin.

Sıkıştırılmış dosyayı açın.

Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Güvenli kipte açın.

Zip doyası içerisindeki mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll dosyalarını C:\Windows\System32 klasöründeki dosyaların üzerine yazın.

Bilgisayarı yeniden başlatın.

bunu yapmam lazım ve riskden bahsedıyor ne riski ?

Paylaştığım sitede yorum kısımlarında bir kullanıcı C++ yükleyip ve düzeldiğini söylüyor 64 bit olanı yüklü ise 32 lik olanı yükle veya tam tersini yap.

canifeto12 nin dediği şekilde de olabilir.

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dünyaca şey yükledim artık hayla hata devam ediyor yani çıldırmak elde değil nasıl ne yapmam gerekiyor artık bittim yani.

KS

Eh4SS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ANLAŞILDI ÇÖZÜLEMEYEN TEK SORUN BU OLDU TEŞEKKÜRLER YARDIM İÇİN

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri